Hardware

LG za korisnike u Srbiji obezbedio dodatne garancije

LG Electronics je, fokusirajući se na potrebe kupaca, korisnicima u Srbiji obezbedio brojne pogodnosti u obliku produženih i dodatnih garancija za različite grupe proizvoda koje potvđuju najviše standarde kvaliteta, pouzdanosti i dugog trajanja LG proizvoda. Program produženih i dodatnih garancija uključuje pet godina garancije za sve LG LED televizore kupljene do 31. decembra, tri godine garancije na uređaj i godinu dana na lampu za sve LG projektore, deset godina garancije na Direct Drive motore LG veš mašina i linearne kompresore LG frižidera, dok LG Zero Pixel Guarantee program omogućava kupcima novih LG LCD monitora da ukoliko primete da monitor sadrži makar jedan sub-piksel sa greškom u roku od 72 sata od trenutka kupovine, proizvod zamene novim.

Program produžene garancije za sve LG LED televizore kupljene u Srbiji trajaće do 31. decembra ove godine, što znači da će kupci bilo kog LG LED televizora, na proizvod kupljen do ovog datuma, imati garanciju u trajanju od čak pet godina. U skladu sa globalnim trendom, i korisnici u Srbiji sve više prepoznaju prednosti LED tehnologije, pre svih LED pozadinsko osvetljenje, ekran koji pruža neverovatno oštru i svetlu sliku, nenadmašan kvalitet u prikazivanju dinamičnih scena zahvaljujući ekstremno velikom kontrastu od 3.000,000:1 do 10.000.000:1, a koji omogućava da se slika pune HD rezolucije bolje vidi iz svih uglova.

LG je za svoje korisnike obezbedio garanciju u trajanju od tri godine na uređaj i jedne godine na lampu za sve LG projektore, uključujući i 3D, Full HD i LED projektore koji su od nedavno dostupni na srpskom trzistu.
LG Electronics, kao globalni lider i tehnološki inovator na tržištu flet panel ekrana i audio i video uređaja, pokrenuo je i LG Zero Pixel Guarantee program koji pruža dodatnu sigurnost potrošačima pri kupovini novih LG LCD monitora. Ukoliko kupac utvrdi da njegov novi LG monitor sadrži makar i jedan sub-piksel sa greškom, takozvani „mrtvi sub-piksel”, ima pravo da u roku od 72 sata od trenutka kupovine vrati kupljeni proizvod u prodajni objekat i zameni ga za odgovarajući novi LG monitor. Iako prema važećim zakonskim propisima, proizvođači imaju pravo na grešku do određenog broja piksela u odnosu na veličinu ekrana, LG omugućava korisnicima da monitor zamene ukoliko primete makar jedan sub-piksel sa greškom.

LG je obezbedio i 10 godina garancije na Direct Drive motore svojih veš mašina, kao i na linearne kompresore LG frižidera, naglašavajući njihovu pouzdanost i dug životni vek.

LG veš mašine bazirane na Direct Drive tehnologij imaju motor koji je direktno ugrađen na bubanj, što znači da ne postoji prenosnik ili kaiš koji bi prouzrokovao trenje ili vibracije. Rezultat je ultra tiha, postojana veš mašina bez vibracija koja može raditi i tokom noći.

LG frižideri sadrže LG linearne kompresore, koji za razliku od standardnih kompresora sa četiri, ima samo jednu tačku trenja zbog čega su mnogo tiši, a uz to omogućavaju i uštedu i do 20% energije u poređenju sa drugim frižiderima A energetske klase. LG linearni kompresor smanjuje godišnju emisiju ugljen-dioksida za 43 kg, što je efekat koji se postiže sađenjem 16 borovih stabala.

Proizvodi kompanije LG dostupni su uz navedene garancije širom Srbije, u radnjama svih zvaničnih zastupnika kao što su: Neptun, Tehnomanija, Novel, Technomarket, Comtrade Shop, Big Bang, Merkator-Rodic, Home Centar, Centar Bele Tehnike i drugim.

Leave a Reply