Hardware

Logitech bežični miš M280

Kompanija Logitech je danas najavila novog bežičnog miša, Logitech M280, s dizajnom čiji oblik prirodno odgovara svakoj ruci. Osim asimetričnog oblika, točkića koji poboljšava iskustvo skrolovanja i optičkog senzora za veću preciznost i brzinu, ovaj miš je prikladan za sve vaše poslovne potrebe ili udobno surfovanje na internetu.

“Budući da svakog dana provedemo izvesno vreme uz računar, laptop i tablet od izuzetne je važnosti da nam je dodatna oprema poput miša ugodna za korišćenje,” rekao je Denis Fayolle, menadžer iz Logitecha za kategoriju računarskih miševa. “Prilikom proizvodnje Logitech bežičnog miša M280 odlučili smo se za ručnu izradu kako bismo pojačali tehničke karakteristike poput dinamičnosti, a zakrivljenim dizajnom osigurali smo prirodan položaj miša u vašoj ruci.”

Logitech bežični miš M280 je kompatibilan sa svim velikim operativnim sistemima i ima integrisani senzor za precizno praćenje i kontrolu upravljanja. Zahvaljujući svom sistemu za uštedu energije miš M280 se automatski “gasi” kada se ne koristi čime ćete povećati vreme između promene baterija. Logitech M280 ima  nano prijemnik kojim osigurava stabilnost konekcije kao kod žičanih uređaja, ali istovremeno pospešuje slobodu kretanja. Zbog modernog dizajna i nekoliko različitih boja u ponudi, ovaj miš će odgovarati svakom radnom prostoru.

Cena i dostupnost

Logitech bežični miš M280 se očekuje u Evropi početkom septembra 2014. godine po preporučenoj maloprodajnoj ceni od 29.99 evra.

Leave a Reply