Hardware · Internet

Logitech čini lakšim upload video sadržaja na YouTube

Logitech, službeni webcam partner za YouTube Video Toolbox, objavio je danas kako kompanija nudi upload video materijala na YouTube pritiskom na jednu tipku zahvaljujući novom Logitech QuickCam softwareu verzija 11.5. Sada je upload video materijala na najpopularniju Internet stranicu za deljenje video sadržaja postao lakši nego ikad.

YouTube je prepoznat u svetu kao glavna online destinacija za deljenje video materijala, a puno ljudi koristi Logitechove web kamere kako bi stvorili sadržaj za YouTube“, rekla je Gina Clark, generalni menadžer i potpredsjednik Logitechove poslovne jedinice za Internet komunikacije. „Nova one-touch YouTube tipka dodaje vrednost najnovijem QuickCam softwareu i sigurni smo da će novi i stari korisnici YouTubea biti podjednako oduševljeni.

Upload na YouTube najnovija je mogućnost iz serije Logitechovih napora u pružanju podrške web cam korisnicima YouTubea. Sa QuickCam softwareom verzije 11.5 YouTube tipka se pojavljuje na dnu Logitechovog QuickCapture sučelja. Kad je osoba spremna uplodati video na YouTube, snimljen sa Logitechovom web kamerom, samo mora odabrati video i stisnuti YouTube tipku.

Tada će se na drugom ekranu pokazati informacije o video isečku, uključujući naslov, kratki opis, video kategoriju i ključne reči. Kada su unesene tražene informacije, korisnik QuickCam web kamere stisne Upload Video tipku i isečak se istog trenutka uploaduje na YouTube. Nakon što je video uploadovan korisnik će primiti Internet adresu na kojoj se video isečak može pogledati, a kojeg onda lako može proslediti porodici i prijateljima.

Novi Logitechov QuickCam software, verzija 11.5, dostupan je za download na www.logitech.com/downloads.

Leave a Reply