Hardware

Logitech Color Collection

Danas je Logitech, svetski lider na tržištu računarskih miševa, najavio svoju šestu po redu dizajnersku kolekciju koja uključuje tri Logitechova popularna miša u potpuno novom dizajnu i jarkim bojama. Nova Logitech kolekcija sadrži računarske miševe svetlog i živopisnog modnog stila koji će krasiti vaše radne stolove.

“Nova Logitech Color Collection je osmišljena kako bi potakla na izražavanje različitih stilova u današnjem svetu,” izjavila je Charlotte Johs, predsednica odeljenja za razvoj računarskih dodataka u Logitechu. “Boje i uzorci itekako mogu uticati na vaše raspoloženje, a i reflektuju vaš modni stil. S našom novom kolekcijom bogatog dizajna i živih boja, možete pokazati svetu koliko je vaš stil zaista jedinstven.”

logitech

Od dvobojnih miševa do onih sa privlačnim printom, u novoj Logitech Color Collection se nalaze neki od najpopularnijih miševa kao što je Logitech bežični miš M325 koji predstavlja savršenu kombinaciju preciznosti i udobnosti, a dizajniran je specijalno za precizno listanje stranica na Internetu. U kolekciji se, takođe, nalazi i Logitech bežični miš M317 koji poseduje tehnologiju za optičko praćenje i kompaktan dizajn, te Logitech mini miš M187, mali miš kog možete nositi sa sobom jer je toliko kompaktan da lako može stati i u džep.

 

Cena i dostupnost

Preporučene maloprodajne cene za novu Logitech Color Collection su €29.99 za Logitech bežični miš M325; €24.99 za Logitech bežični miš M317 i €19.99 za Logitech mini miš M187. Nova kolekcija se očekuje tokom juna 2014.

Leave a Reply