Gadgets · Hardware · Relax · Video igre

Logitech Driving Force bežični trkački volan za PLAYSTATION 3

Logitech, svetski lider na polju tehnologija povratnih sila, danas je predstavio novi Logitech® Driving Force bežičniTM volan za PLAYSTATION®3.

Brzo se podešava i lako ga je spakovati i odložiti. Sve se nalazi na jednom mestu, uključujući i proširivi naslon za kolena, tako da ne morate da montirate volan na sto. Možete da doživite vozačko iskustvo bilo gde u vašem stanu – na kauču, stolici ili podu.

“Standardni kontroler vam ne daje zadovoljavajuće trkačko iskustvo, a sa druge strane ne može svako da ima kompleksni simulator vožnje u dnevnoj sobi,” rekao je Ruben Mookerjee, direktor marketinga za igračke proizvode u kompaniji Logitech. ” Bežični volan Driving Force pruža fantastično trkačko iskustvo koje i očekujete od Logitech volana sa povratnim silama. Dizajniran tako da je sve na jednom mestu, lak je za podešavanje i podjednako lak za odlaganje, što omogućava da dnevna soba ne bude pretrpana i čini srećnom celu porodicu”.

Udobnost u jednom komadu

Sve što vam je potrebno ugrađeno je u jednodelni Driving Force Wireless, uključujući kontrole za gas, kočnice, menjač i navigaciju menija. Volan takođe poseduje i bežičnu tehnologiju na 2.4 GHz  za domet od 10 metara bez kašnjenja što, eliminacijom kablova, dodaje udobnost vašem trkačkom iskustvu.

Sve što treba da uradite da biste počeli trku, jeste da uključite USB risiver i naponski kabl, ubacite vozačku igru, podesite naslon za kolena u udoban položaj i sačekate da trka počne. Nema montiranja ili sklapanja. I kada ste odlučili da ga sklonite, USB risiver možete odložiti u, za njega predviđeni nosač.

Leave a Reply