Hardware

Logitech G402 Hyperion Fury

Logitech G402 Hyperion Fury ima Fusion Engine, prvi te vrste, zbog kog mu niko ne može parirati po brzini i preciznosti

Kompanija Logitech danas je predstavila najbržeg gejming miša na svetu, Logitech G402 Hyperion Fury, ultra-brzog FPS miša za igranje. Hyperion Fury dolazi s novom ekskluzivnom senzorskom tehnologijom Fusion Engine s kojom može ostvariti pouzdano praćenje od 500 inča u sekundi (IPS) (12m/s), i već poznatom Logitechovom Delta Zero tehnologijom kojom se postiže izvanredna preciznost.

Logitech-G402-Hyperion-Fury

“Pred nama je bio veliki izazov kako stvoriti najbržeg miša na svetu za FPS igrače. Nakon tri godine intenzivnog rada ponosni smo što možemo predstaviti miša kakvog je uspeo da razvije jedino Logitech tim”, izjavio je Ehtisham Rabbani, generalni menadžer Logitechove poslovne jedinice za gejming uređaje. “Logitech G402 Hyperion Fury je najbrži postojeći miš na svetu i ujedno najbolji miš za FPS igranje. Dizajniran je da bude izuzetno lagan, a u kombinaciji s preciznošću i novim mogućnostima koje pruža Fusion Engine, omogućava neverovatnu brzinu, ludo prebacivanje i dominaciju u igrama, čime smo još jednom potvrdili da nauka pobeđuje (Science Wins!)!”
Fusion sistem, koji se nalazi u Hyperion Fury mišu, delo je Logitechovih inženjera i rešava učestale probleme s kojima se susreću FPS igrači: najčešće miševi ne mogu da prate brze pokrete igrača. Kombinujući optičku tehnologiju s meračem brzine i žiroskopom, Fusion sistem će igračima pružiti do sada nedostižnu brzinu praćenja.
Superiorna brzina praćenja

Hyperion Fury ima sistem s 32-bitnim ARM procesorom što omogućava pouzdane i tačne brzine praćenja koje premašuju 500 inča u sekundi. Osim toga, lagani materijali i nisko trenje omogućavaju izuzetno brze poteze pri kojima ne gubite osećaj udobnosti prilikom igranja.

Tačnost i preciznost bez premca

Logitechova ekskluzivna Delta Zero tehnologija osigurava vrhunsku preciznost Hyperion Fury miša. Igrač može u trenu pristupiti nekoj od četiri DPI postavke tako da se u igri vrlo lako može prebaciti sa detaljnog snajperskog nišanjenja na high-speed poteze, i to sve s maksimalnom preciznošću. Korišćenjem Logitech Gaming softvera možete dodati i petu DPI postavku i prilagoditi iskustvo igranja vašim željama. S brzim prebacivanjem DPI, Hyperion Fury može ići od 4000 DPI do 240 DPI dok trepnete, što igračima daje mogućnost da budu najbolji u žaru igre.

Prilagodljive postavke

Hyperion Fury ima osam programabilnih tastera koji se mogu podesiti kako želite – nezavisno od toga da li želite složene makro naredbe ili pojedinačne tastere – i to uz pomoć Logitech Gaming softvera. Možete da memorišete konfigurisane postavke i uvek im maksimalno brzo i lako pristupite. A sa odgovorom od svega 1 milisekunde, Hyperion Fury garantuje da će sve vaše naredbe biti obavljene u najkraćem mogućem vremenu.

Leave a Reply