Hardware

Logitech G502 Proteus Core gejmerski miš

Vodeći inovator za gejming dodatke, kompanija Logitech danas je predstavila najnoviji gejming miš iz svog asortimana G proizvoda – Logitech G502 Proteus Core. Ovog neverovatno prilagodljivog miša odlikuje senzor od 12.000 DPI s izvrsnom adaptivnošću na različite površine kao i mogućnost balansiranja težine čime ćete dodatno uticati na ostvarivanje vrhunskih pobjeda u igri.

“Izuzetno sam srećan što sam imao priliku da isprobam Proteus Core miša i osećaj je divan! Nakon testiranja mogu još jednom da potvrdim da je neverovatno prilagodljiv i idealan za moju ruku“, izjavio je Hai Lam, vođa tima Cloud 9. “Prilagođavanje DPI je super lagano i vrlo fleksibilno. Ovo je zasigurno moj najdraži miš do sada.”

Logitech-G502-Proteus-Core

Kao i ostali proizvodi iz Logitech G linije, Proteus Core odražava Logitechovu posvećenost naučnim dostignućima koja igračima kasnije pomažu u pobedama.

“S najboljom senzorskom tehnologijom na svetu, prikladnom podlogom, zatim mogućnošću prilagođavanja težine i balansa, kao i mehaničkim prekidačima, učinili smo ovaj miš superiornim”, rekao je  Ehtisham Rabbani, generalni menadžer za gejming poslovanje iz Logitecha. “Logitechov G tim veruje da na kraju uvek pobeđuje nauka!”

Superiorno praćenje

Glavna karakteristika Proteus Core miša je ekskluzivna Logitechova G Delta Zero tehnologija, s najpreciznijim senzorom na svetu. Kombinujući veliki DPI raspon od 200 pa sve do 12.000 s zero-senzorom ubrzanja i filtriranja i nultim pixel zaokruživanjem, Proteus Core je dizajniran za pružanje visokih performansi u praćenju i brzini, a može pratiti kretanje od 760 centimetara u sekundi.

Mnoštvo podešavanja

Proteus Core omogućava kalibriranje senzora na gejming podlogama s jedinstvenim reflektujućim osobinama i s mogućnostima konfigurisanja prema optimalnim performansama igrača. To znači da možete postići veću brzinu praćenja i minimalno izletanje nezavisno od podloge. I pri tome nije važno da li je podloga tvrda ili mekana, svetla ili tamna jer zahvaljujući Proteus Coreu uvek ćete imati najbolju reakciju praćenja.

Da bi se poboljšao fizički osećaj i performanse, Proteus Core ima mogućnost prilagođavanja svoje težine i centra za balans dodatnim tegićima od 3,6 grama (ukupno 5 tegića po 3,6 grama). Za potpunu kontrolu nad svojom igrom ​​možete koristiti Logitech Gaming Software za reprogramiranje bilo koje naredbe ili makro naredbe na jednoj od 11 programibilnih tipki, zahvaljujući 32 – bitnom ARM procesoru.

Odlične kontrole

Dok većina gejming miševa imaju monolitni ključ tj. ploču koja se može savijati ili uvijati, Proteus Core ima zasebne leve i desne tipke koje pružaju čvrstu i stabilnu platformu, što rezultira preciznijim, izdržljivijim i boljim klikovima. Kako bi se dodatno poboljšao utisak, brzina i preciznost, koristite mehaničke mikroprekidače ispod svake tipke. Uz to miš ima ekskluzivni dual-mode hyper-fast točkić koji je dodatno poboljšan kako bi se povećala click-to-click preciznost i super brzo skrolovanje na netu.

Cena i dostupnost

Logitech G502 Proteus Core prilagodljivi gejming miš se očekuje u Evropi u aprilu 2014. godine po preporučenoj maloprodajnoj ceni od 79.99 evra. Za više informacija molimo posetite gaming.logitech.com ili naš blog.

Leave a Reply