Hardware

“Logitech Keys-To-Go”, “Logitech Type+” i Logitech ultratanka navlaka s tastaturom

Danas je Logitech predstavio novu Logitech Keys-To-Go, samostojeću navlaku s bluetooth tastaturom kako biste mogli da uživate u svom iPadu bilo kad i bilo gde. Logitech je, takođe, proširio i liniju zaštitnih navlaka s integrisanim tastaturama uključujući nove modele: Logitech Type+ navlaka i Logitech ultratanka navlaka za iPad Air 2.

“Ljudi koriste svoje iPade na različitim mestima, a Logitech Keys-To-Go zaštitna navlaka je specijalno dizajnirana jer podržavamo aktivan stil života naših korisnika,” izjavio je Michele Hermann, potpredsednik za mobilnost uređaja u Logitechu. “Osim Logitech Keys-To-Go, ažurirali smo i našu postojeću liniju nagrađivanih dodataka s novim modelima za iPad Air 2. Time savršeno nadopunjujemo mobilnost iPad uređaja. Bez obzira da li treba da napišete kratku poruku ili poduže pismo sada možete s lakoćom kucati na svom iPadu zahvaljujući našim novim navlakama s tastaturama.”

logitech-keys-to-go

Cela linija je dizajnirana kako bismo vam osigurali ugodno kucanje na iPad uređajima. Svaka od ovih bluetooth tastatura ima dobro raspoređene tastere koje pružaju izvrstan doživljaj kucanja. Takođe, svaka tastatura ima iOS prečice s kojima je navigacija toliko jednostavna da nemate potrebu da dirate ekran vašeg iPada.

Logitech Keys-To-Go za iPad uređaje

Nova Logitech Keys-To-Go je samostojeća ultra-prenosna navlaka s tastaturom koja je izuzetno tanka, lagana i izdržljiva pa ujedno predstavlja savršen dodatak vašem iPad uređaju. Sa samo 6,1mm i 180g, lako se smešta u torbu, aktovku ili džep od kaputa, jer ne zauzima mnogo prostora, niti ćete osetiti težinu. Kako biste imali udobno iskustvo kucanja, tasteri pružaju osećaj rada kao na prenosnim računarima, a nepropusna FabricSkin navlaka štiti tastaturu i iPad uređaj od prolivanja i prljavštine. Punjiva baterija može da traje do tri meseca u kontinuitetu. Tastatura je kompatibilna sa svim generacijama iPad i iPad mini uređaja, a dostupna je u tri boje – crnoj, crvenoj i tirkiznoj – po preporučenoj maloprodajnoj ceni od 69.99 evra.

Logitech Type+ za iPad Air 2

Logitech Type+ je „sve-u-jednom“ navlaka s tastaturom za iPad Air 2. Navlaka je tanja i svetlija od prethodnih modela, ima obostrani zaštitni sloj i optimizovanu bluetooth tastaturu koja je dizajnirana kako biste imali iskustvo kucanja kao na prenosnim računarima. Kada je u položaju namenjenom za kucanje, ekran iPada magnetom se povezuje s navlakom tačno iznad tastature čime uređaj postaje jednostavan za korišćenje. Logitech Type+ tastatura ima i automatsko uključivanje / isključivanje; kad je iPad postavljen u uspravan položaj Logitech Type+ tastatura se automatski uključuje, a kada je u polegnutom položaju namenjenom za pregledanje weba, tastatura se automatski isključuje. Pored toga, prilikom zatvaranja navlake isključuju se alarm i budilnik, a ponovo se aktiviraju kada otvorite uređaj. Logitech Type+ je dostupan u crnoj i svetlocrvenoj boji po preporučenoj maloprodajnoj ceni od 99.99 evra.

Logitech ultratanka navlaka s tastaturom za iPad Air 2

Logitech ultratanka navlaka je lagana magnetska zaštita s clip-on navlakom i tastaturom za iPad Air 2 uređaj. Navlaka dodatno štiti ekran vašeg uređaja kada ste u pokretu, a izrađena je od visokokvalitetnih aluminijumskih materijala koji savršeno odgovaraju iPad Air 2 uređaju. Takođe, tastatura ima trajanje baterije do dve godine, a baterija se lako može zameniti kada je to potrebno. Podesivi magnetni žljebovi omogućavaju postavljanje vašeg iPada u položaj pod savršenim uglom za kucanje. Logitech ultratanka tastatura za iPad 2 Air dostupna je u svetlosivoj i srebrnoj boji po preporučenoj maloprodajnoj ceni od 89.99 evra.

Cena i dostupnost

Logitech Keys-To-Go, Logitech Type+ i Logitech ultratanka navlaka s tastaturom se očekuju u Evropi krajem novembra 2014. godine. Za više informacija molimo posetite www.logitech.com

Leave a Reply