Hardware

Logitech multimedijalni zvučnici Z213

Logitech je danas predstavio Logitech Z213, novi multimedijalni sistem zvučnika s dva satelitska zvučnika i subwooferom. Ovaj sistem je dizajniran tako da ima bogate basove koji će upotpuniti doživljaj slušanja muzike, igranja igrica ili gledanja filmova.

Logitech multimedijalni zvučnici Z213 su za ljude koji žele visok kvalitet zvuka, a ne žele da probiju svoj budžet”, rekla je Danka Prah, regionalna menadžerka Logitecha. “Uz ovaj 2.1 sistem zvučnika takođe ćete dobiti mogućnost da ne oduzimate dragocen prostor vašoj radnoj površini ili svojoj dnevnoj sobi.”

 

z213

Osim svoje kompaktnosti, Logitech multimedijalni sistem zvučnika Z213 je dizajniran za rad s širokim rasponom audio uređaja, uključujući Windows i Mac OS računare, tablete, pametne telefone i MP3 plejere. Sistem zvučnika ima subwoofer sa četvoroinčnim drajverom i bas koji vam omogućava da savršeno osetite ritam omiljene muzike, filmove i igre, kao i dugme u zadnjem delu subwoofera koje omogućava lako podešavanje jačine basa. Žičani upravljač olakšava uključivanje i isključivanje sistema i podešavanje glasnoće. Ako želite da slušate muziku u potpunoj privatnosti, jednostavno uključite svoje stereo slušalice u kompatibilni 3.5mm ulaz koji se nalazi na upravljaču.

Logitech multimedijalni sistem zvučnika Z213 je, takođe, kompatibilan s Logitech Bluetooth Audio adapterom. Jednostavno spojite adapter na vaš sistem zvučnika i uživajte ​​u muzici koja dolazi iz bilo kojeg od vaših uređaja koji koristi Bluetooth tehnologiju.

Cena i dostupnost

Logitechmultimedijalni sistem zvučnika Z213 se očekuju u Evropi u junu 2014. po preporučenoj maloprodajnoj ceni od 29,99 evra.

Leave a Reply