Logitech MX master
Hardware

Logitech MX Master bežični miš

Danas je Logitech otkrio svet novih mogućnosti predstavljanjem Logitech MX Master bežičnog miša. Obuhvatajući najbolje od Logitech inovacija kao što je ručno oblikovani dizajn, MX Master predstavlja novu paradigmu za preciznu, brzu i udobnu računarsku navigaciju. Za ljude koji rade na više ekrana, uređaja ili operativnih sistema novi miš je optimiziran za upravljanje s izuzetnom preciznošću.

Logitech MX Master bežični miš je lepo dizajniran, prilagodljiv miš koji je svestran zbog svojih mogućnosti upravljanja, preciznosti i brzine”, izjavila je Charlotte Johs, globalna potpredsednica za računarske dodatke u Logitechu. “Bezbroj mogućnosti u navigaciji i napredne karakteristike čine ga najboljim mišem ikada”.

Logitech MX master

Logitech MX master

Logitech MX Revolution i Logitech Performance MX, MX Master

Najnoviji miš iz Logitech linije, koja uključuje Logitech MX Revolution i Logitech Performance MX, MX Master je savršeno oblikovan za udobnost i ručno izrađen za bolju kontrolu i brzinu. Oblik miša omogućava ispravan položaj ruke i dlana pri radu, a za jednostavnije uživanje u korišćenju najviše se može zahvaliti odlično pozicioniranim tasterima i točkiću miša.

Miš ima točkić prilagodljiv na brzinu koji vam omogućava automatsko prebacivanje sa click-to-click opcije na hyper-fast scrolling, kao i jedinstveni točkić za listanje i prebacivanje stranica. Povežite se na Windows ili Mac računare putem priloženog Logitech Unifying prijemnika ili Bluetooth Smart tehnologije. Logitech MX Master bežični miš možete upariti sa do tri uređaja, što vam omogućava da radite na desktop računaru, prenosnom računaru ili tabletu. Pritiskom na taster Logitech Easy-Switch možete se brzo i lako prebacivati s uređaja na uređaj, a pored toga miš ima taster kojim se mogu prilagoditi i ponavljajuće kontrole na Mac računarima kako biste bili još bolji i brži.

S druge strane, Logitech Options Software vam omogućava prilagođavanje tastera i akcija koje vam najviše odgovaraju, a Logitech Darkfield Laser nudi superiorno praćenje na bilo kojoj površini, uključujući i staklo i visoko sjajne površine.

MX Master ima punjivu bateriju koja traje do 40 dana, u zavisnosti od korišćenja, a indikator svetla će vas obavestiti kad treba napuniti bateriju. Samo četiri minuta punjenja biće dovoljna za jedan dan korišćenja, a miš možete koristiti i za vreme punjenja bez ikakvih zastoja u radu.

Cena i dostupnost

Očekuje se da će Logitech MX Master bežični miš biti dostupan u aprilu 2015. po preporučenoj maloprodajnoj ceni od 99.99€. Za više informacija molimo posetite www.logitech.com/mxmaster ili naš blog.

Leave a Reply