Foto · Hardware

Logitech predstavio prvu web kameru za Mac računare

Logitech QuickCam Vision Pro za Mac pruža savršenu sliku i olakšava razgovaranje preko Interneta

Kako bi Vam pomogao da ostanete blizu onih koji Vam najviše znače, Logitech je danas predstavio svoju prvu web kameru za Mac® računare. Nova Logitech® QuickCam® Vision Pro web kamera za Mac računare daje kristalno jasnu sliku i izuzetno olakšava razgovaranje preko Interneta.

Jednostavna za korišćenje

Kada Vi i Vaši voljeni budete koristili novu Logitech web kameru, za razgovore putem Interneta, možete istovremeno pravitit video snimke i čuvati ih na disku ili ih slati prijateljima.

Nova Logitech web kamera je takođe plug and play pravo iz kutije, tako da možete obavljati video pozive odmah – bez instaliranja dodatnih programa. Kamerica  je crno-srebrnog profila sa srebrnim mikrofonom i odgovara stilu vašeg Mac računara.

“U ovu novu web kameru za Mac računare, integrisali smo našu najnapredniju video tehnologiju da bismo zaista poboljšali iskustvo video poziva “, rekla je Đina Klark (Gina Clark), generalni menadžer i potpredsednica Logitechove  poslovne jedinice za Internet komunikaciju. “Sočiva i autofokus, senzor i softver za osvetljenje doprinose stvaranju slike jasne i izuzetno detaljne. Bez obzira na to da li ste koristili ugrađenu ili posebnu kameru u prošlosti, bićete iznenađeni razlikom u kvalitetu koji naša nova kamera omogućava “.

Leave a Reply