Gadgets · Hardware

Logitech uređaji za opremanje životnog prostora

Prostor galerije Ozon danas je na trenutak dobio nov identitet i postao mesto susreta stvarnosti i digitalnog Logitech sveta.

Svi prisutni ušetali su u u virtuelni dom koji su činile tri prostorije. Kroz ovaj svet proveo ih je Slavko Beleslin i pokazao kako je kreativnost moguće crpeti iz stvari koje svakodnevno upotrebljavamo, ako su one lepe i udobne za korišćenje, kao što su Logitech proizvodi.

U prostoriji koja je predstavljala dnevnu sobu nalazili su se uredjaji u kojima je na najbolji način upakovano znanje, dizajnerske veštine i kreativnost. Univerzalni daljinski upravljač Harmony 1000, na koji su svi ostali uredjaji bili povezani, omogućio je Salvku Beleslinu da, ne ustajuci sa sofe, izabere i pusti različite pesme i video klipove sa DVD-a . Veliki ekran daljinca reagovao je na dodir i na taj način su se nizale željene pesme i počinjali ili prestajali da rade uredjaji koji su ga okruživali.

Sjaj glatkih linija bežičnih tastaura i izvijeni, klavirski crn mis, sa kojim je upravljano iz vazduha, činili su samo mali deo digitalnog sveta u koji su prisutni mogli da urone dodirivajući, stilizovane Logitechove proizvode.

Radni prostor činio je mermerni sto na kome je stajao notebook. Na njega su bile priključene brojne periferije, koje su se uklapale u jednostavan dizajn i odisale mobilnošću. Ovi proizvodi omogućuju fleksibilno uredjenje prostora. Fascinira lakoća na koji način pomoću njih može da se bilo gde stvori kancelarija, izvor informacija ili zabave.

I za kraj je bila ostavljena prostorija za zabavu. Pravi metal, prava koža i prava trka bila je na platnu. Kompletan doživljaj upotpunio je kristalno čist zvuk sa zvučnika, koji je oživeo igricu i prisutne potpuno uveo u svet Formule 1.

Leave a Reply