Gadgets · Hardware

Logitech X-240 zvučnici

Na Consumer Electronics Show 2007 (CES) Logitech vodeći proizvođač multimedijalnih zvučnika, predstavio je Logitech X-240 zvučni sistem za PC. X-240 PC sistem zvučnika donosi redizajniran kontrolni centar sa audio kontrolama za PC i Mac, koji služi i kao baza za iPod ili druge MP3 plejere. PDA uređaje ili mobilne telefone. Baza, koja se može odložiti kada nije u upotrebi, omogućava jednostavno punjenje, sinhronizovanje ili reprodukciju sa prenosnih uređaja posredstvom PC računara.

Logitech je shvatio da digitalna muzika menja način na koji ljudi koriste PC i prenosne uređaje i zato razvijamo nove koncepte koji na jedinstven način poboljšavaju to iskustvo” izjavio je Džef Holovi (Jef Holove), potpredsednik marketing sektora za Logitech audio proizvode. ”Prilagodili smo X-240 zvučnike audio entuzijastima pridodavši prigodan kontrolni centar, koji je povezan kablom i na kome se nalazi integrisana baza za najpopularnije prenosne multimedijalne uređaje. Pored toga što obezbeđuje izuzetan zvuk sa PC računara, X-240 zvučnici omogućavaju komforno i fleksibilno korišćenje prenosnih muzičkih plejera sa PC računarom.

Kontrolni centar olakšava integraciju između PC računara i multimedijalnih prenosnih uređaja

Zahvaljujući plug-and-play mogućnostima, X-240 sistem zvučnika omogućava korisnicima povezivanje multimedijalnih uređaja sa PC računarom jednostavnim postavljanjem u priloženu bazu. Kada je odabrani uređaj povezan na bazu, korisnici ga mogu puniti, sinhronizovati ih ili sa njih reprodukovati omiljene multimedijalne sadržaje. Kada nije u upotrebi baza se, zajedno sa kontrolnim centrom, može ukloniti.

X-240 zvučnici imaju specijalizovana ležišta za iPod i Microsoft Zune prenosne uređaje. Pored toga, ova specijalizovana ležišta omogućavaju skrivanje kablova za punjenje iPod ili Zune plejera iza kontrolnog centra, na mesto koje nije vidljivo.

Za korisnike koji nemaju nijedan prenosni uređaj, ali i dalje žele kvalitetne zvučnike za svoj PC računar, Logitech X-240 obezbeđuje bogat zvuk u kompaktnom kućištu. Uz stilizovane metalne mrežice, satelite sa fleksibilnim membranama, otvoreni podni subwoofer i dinamičnu korekciju basa u realnom vremenu, ovaj komplet zvučnika obezbeđuje izvanredan zvuk uz stilizovan i kompaktan dizajn. Lako dostupan, kontrolni centar, takođe, donosi i potenciometar za kontrolu zvuka, tastere za isključivanje i priključak za slušalice koji obezbeđuje i privatnost tokom slušanja.

Cena i dostupnost

Logitech X-240 zvučnici će biti dostupni na tržištu SAD-a početkom marta, a u Evropi početkom aprila. Uz preporučenu cenu od 49.99 eura, Logitech X-240 zvučnici donose superiorne audio performanse u svojoj cenovnoj klasi.

Leave a Reply