Hardware

Logitech X100 prenosni zvučnik

Kompanija Logitech je predstavila prenosni zvučnik Logitech X100 kog karakteriše izvanredan zvuk i laka prenosivost, a svojim dizajnom odgovara ljudima koji vode aktivan način života.

Okruglog oblika i male veličine Logitech X100 prenosni zvučnik pruža kristalno čist zvuk za svoje dimenzije. Logitech X100 prenosni zvučnik se na uređaje povezuje bluetooth vezom, a uz to ima bateriju koja traje do pet sati i ugrađeni mikrofon za nesmetano telefoniranje.

logitech-X100

“Napravili smo Logitech X100 prenosni zvučnik da bismo omogućili neposredno iskustvo povezivanja i slušanja,” rekla je Danka Prah, regionalni menadžer iz Logitecha. “Kompaktni dizajn ovog zvučnika će vam omogućiti korišćenje u bilo kojoj prilici i jednostavno bežično slušanje muzike na uređajima koji podržavaju bluetooth povezivanje. Možete ga smatrati svojim najboljim pratiocem tokom putovanja.”

Logitech X100 prenosni zvučnik je dostupan u pet različitih boja koje ističu njegov zanimljiv dizajn, od sive do žute, narandžaste, crvene i zelene boje. Osim toga, ima prikladni mikro USB kabl koji omogućava brzo punjenje kako biste zvučnik mogli koristiti u svim svojim dnevnim avanturama.

Logitech X100 prenosni zvučnik se očekuje u januaru 2014. godine po preporučenoj maloprodajnoj ceni od 49,99 evra. Za više informacija molimo posetite www.logitech.com.

Leave a Reply