Hardware

Logitech X300 prenosni bežični stereo zvučnik

Logitech je danas predstavio Logitech X300 prenosni bežični stereo zvučnik izvrsnih performansi koji je osmišljen za slušanje muzike u pokretu.

Logitech X300 prenosni bežični stereo zvučnik pruža širok spektar zvuka i poseduje specijalno pozicionirane zvučničke jedinice kako biste dobili zvuk bogatog raspona s preciznim basovima i srednjim i visokim frekvencijama. Pomoću ovih zvučnika možete reprodukovati muziku ili zabavne sadržaje tako što zvučnik povežete s uređajima koji podržavaju bluetooth povezivanje i to na udaljenosti do 10 metara, što vam omogućava da budete mobilni i ujedno uživate u dobrom zvuku.

logitech-X300

“S Logitech X300 prenosnim bežičnim stereo zvučnikom imaćete kvalitet zvuka bioskopskih sala bilo gde se nalazili”, rekao je Jeffery Cheung, produkt menadžer za bežične zvučnike u Logitechu. “Osmislili smo ovaj stereo zvučnik s zvučničkim jedinicama koje su postavljene u smeru prema gore i prema spolja, pružajući izvanredan zvuk koji uživanje u zabavi podiže na viši nivo.”

Zvučnik je jednostavan za povezivanje i kontrolu pri čemu možete podešavati glasnoću ili odgovarati na telefonske pozive a da ne propustite nijedan takt. Zvučnik ima ugrađenu litijumsku bateriju i može da radi u kontinuitetu pet sati. Za dodatno punjenje koristite pripadajući mikro USB kabl.

Cena i dostupnost

Logitech X300 prenosni bežični stereo zvučnik se očekuje u Evropi u avgustu 2014. godine po preporučenoj maloprodajnoj ceni od 69,00 evra.

Leave a Reply