Gadgets · Hardware

Logitech Z-5 višesmerni zvučnici za PC i Mac računare prave korak napred u evoluciji akustike zvučnika za računare

Zvuk sa zvučnika priključenih na računar oduvek je bio kvalitetniji od zvuka ugrađenih zvučnika. Logitech je napravio korak napred u evoluciji akustike zvučnika za računare predstavljanjem Logitech® Z-5 višesmernih stereo zvučnika koji daju odličan zvuk, a mogu se povezati sa PC i Mac® računarima.

Za razliku od standardnih zvučnika za računare koji zvuk emituju u jednom smeru, Logitech Z-5 zvučnici koriste višesmernu akustiku za kreiranje znatno šire površine u kojoj je zvuk najprijatniji (sweet spot), što je posebno praktično ukoliko se laptop često premešta po kući ili kancelariji. Inovativna tehnologija višesmerne akustike, koja se ranije mogla naći samo u skupim sistemima kućne zabave, u Logitech Z-5 modelu koristi drajvere koji zvuk šalju unapred i unazad da bi se preneo ravnomerno u svim smerovima. Bez obzira na to da li slušate omiljenu pesmu ili gledate video na YouTube-u, uživaćete u bogatom i jasnom zvuku minimalne distorzije u svakom kutku svoje sobe.

“Veoma smo uzbuđeni što možemo da ponudimo višesmerne zvučnike za PC i Mac računare”, rekao je Mark Šnajder, potpredsednik i generalni direktor Logitechovog audio odeljenja. “Sigurni smo da će zvučnici Z-5 poboljšati kvalitet zabave preko računara, bilo da slušate muziku ili gledate film. Zahvaljujući višesmernoj akustici, zvuk se nalazi svuda oko Vas bez obzira na to gde je postavljen stoni ili prenosni računar.”

Čist digitalni zvuk koji se lako premešta zajedno sa vašim laptopom, višesmerni zvučnici Z-5 daju odmah po povezivanju na bilo koji PC ili Mac računa. Povezuju se putem USB porta, bez potrebe za dodatnim napajanjem ili baterijama. Uz ove zvučnike, da biste iz daljine upravljali i uživali u svim mogućnostima zabave, dobijate i daljinski upravljač. Na ovaj način možete sa drugog kraja sobe pokrenuti omiljenu aplikaciju ili prilagoditi jačinu zvuka.

CENA I DOSTUPNOST
Logitech Z-5 višesmerni stereo zvučnici trebalo bi da budu dostupni početkom oktobra po preporučenoj maloprodajnoj ceni od 79,99 evra.

Leave a Reply