Hardware

Logitech – za igranje i uživanje

Mix zabave i… ozbiljne zabave moto je jučerašnjeg press eventa koji je švajcarska kompanija Logitech održala u popularnom beogradskom klubu Mixer House. Za sve koji prate najnovije vesti iz IT sveta i vole razne gadgete predstavljanje Logitechovih noviteta započelo je uvodnom prezentacijom koja je pokazala koliko daleko je tehnologija odmakla u nameri da nam omogući ležerno i zabavno korišćenje svih multimedijalnih uređaja.

Podeljen u dve tematske zone, gejming korner i lifestyle dnevni boravak, event je prikazao sve nove vrhunske proizvode koje nudi Logitech svojim zahtevnim korisnicima svih profila. Videli smo kako neopterećeni možemo uživati u kuckanju na iPad tastaturi zavaljeni na kauču ili postati ultrafajter s novim Logitechovim G arsenalom u igrama bez granica.

logitech

Ekipa iz Logitecha prezentovala je mix pouzdane bežične kontrole, vrhunskog dizajna i nepobedive tehnologije. Novinari su mogli da se okušaju u zabavnim takmičenjima u kojima su pokazali koliko brzo i jednostavno savladavaju svoje kako profesionalne, tako i igračke ciljeve, i dokazali da Logitech uređaji imaju ono što zovemo special touch!

Samo da ukratko nabrojimo zvezde ove sezone: Logitech G serija za ultra igrače, Logitech K400 tastatura s kojom upravljate multimedijskim sadržajem na vašem televizoru, dodaci za iPad pa sve do spektakularne K310 tastature koju opranu u akvarijumu punom vode, čistu spojite na računar i surfujete koliko želite.

Leave a Reply