Hardware

Logitech zvuk za notebook

Logitech AudioHub 2.1 dizajniran iz jednog dela; tri integrisana USB 2.0 porta

Zvucnici

Logitech je danas predstavio AudioHub Notebook Speaker System sa integrisanim USB razdelnikom – obezbedivši korisnicima na taj način izuzetno jasan zvuk uz veoma napredan i kompaktan dizajn. AudioHub kombinuje jedinstveni sistem 2.1 zvučnika iz jednog dela i tri integrisana USB 2.0 priključka u izuzetno kompaktnom kućištu koje uredno staje iza većine notebook računara.

Danas, velika većina korisnika – ne samo tradicionalni korisnici notebook računara – koriste svoje prenosnike kao primarni kućni računar i platformu za reprodukciju digitalnih multimedijalnih sadržaja”, izjavio je Džef Holouvi, generalni menadžer i potpredsednik Logitech-ovog audio sektora. “Kako ovaj trend uzima maha, korisnici dodaju sve više periferija svojim prenosnim radnim stanicama, kao na primer, web kamerice i bežične miševe. Logitech AudioHub obezbeđuje elegantno i kompletno rešenje za prenosne računare koje će omogućiti korisnicima da jednostavno povezuju svoje periferije i uživaju u digitalnim audio sadržajima na višem nivou”.

Obezbeđujući korisnicima prenosnih računara izuzetno kvalitetan digitalni audio zvuk, AudioHub sistem zvučnika, dolazi u lako prilagodljivom kućištu izrađenom iz jednog dela, zvučnicima sa tri komore i integrisanim subwooferom koji generiše balansiranu zvučnu sliku sa jasnim visokim i uočljivim niskim tonovima. Korisni “mute” taster isključuje zvuk bez isključivanja napajanja na USB portovima koji se nalaze na AudioHub sistemu zvučnika.
Kako bi pomogao korisnicima da lakše povežu svoje periferijske uređaje, AudioHub dolazi sa tri integrisana USB 2.0 priključka. Ukoliko korisnici žele da ponesu notebook sa sobom, AudioHub omogućava jednostavno isključivanje svih periferijskih uređaja, kroz uklanjanje USB kabla povezanog na računar.

Zvucnici

Na donjoj strani AudioHub sistema zvučnika, nalazi se sistem kanala za skrivanje kablova koji omogućava korisnicima da jednostavno smeste kablove koji idu od uređaja do USB porta.
Visok svega 8.75cm, AudioHub je dizajniran tako da se uklopi praktično bilo gde u kući – čak i u dnevnoj sobi. Jedinstveni sistem za podešavanje omogućava da se zvučnici postave na efikasnu poziciju oko bilo kog notebook računara.

Cena i dostupnost na tržištu
Logitech AudioHub zvučnici za prenosne računare se očekuju na tržištu SAD i Evrope početkom oktobra. Preporučena maloprodajna cena iznosi u Evropi 99.99 eura.

Leave a Reply