Hardware

M SAN Grupa ovlašćeni distributer Samsung proizvoda

M SAN Grupa, najveći distributer IT proizvoda i usluga postala je ovlašćeni distributer Samsung proizvoda potrošačke elektronike. Distribucija se odnosi na Republiku Hrvatsku, ali i zemlje u regiji putem KimTec  kompanije i to u Srbiji, Bosni i Hercegovini i Crnoj Gori. Samsung je jedna od najvećih globalnih tehnoloških kompanija u svetu, koja pokriva različite industrije i tržišta, s namerom da bude jedna od najcenjenijih kompanija s prepoznatljivim brandom.

M SAN Grupa je ovlašćeni zastupnik Samsung IT proizvodnog programa za Republiku Hrvatsku od 2000. godine. Tokom godina zajedničkog poslovanja distribucija se postepeno proširivala i na tržišta regije. Od maja ove godine u distribuciji M SAN grupacije naći se i proizvodi potrošačke elektronike.

Samsung Electronics Co., Ltd. je vodeća kompanija na globalnom nivou u poluprovodnika, telekomunikacijama te tehnologiji digitalnih medija i digitalne konvergencije sa konsolidovanom prodajom u 2009. godini od 116,8 milijardi američkih dolara. Kompanija koja zapošljava približno 188.000 ljudi u 185 kancelarija u 65 zemalja širom sveta, sastoji se od osam poslovnih jedinica koje samostalno posluju: Visual Display, Mobile Communications, Telecommunication Systems, Digital Appliances, IT Solutions, Digital Imaging, Semiconductor and LCD. Prepoznata kao jedan od najbrže rastućih globalnih brendova.

Samsung Electronics je vodeći proizvođač digitalnih TV uređaja, memorijskih kartica, mobilnih telefona i TFT-LCD uređaja. Na nedavno održanom sajmu u Las Vegasu Samsung je, naglašavajući svoju poziciju lidera na području dizajna, predstavio svoje proizvode potrošačke elektronike za 2011. godinu predvođene novim pametnim televizorima, fotoaparatima i kamerama jednostavnim za korišćenje, inovativnim IT proizvodima i najnovijom mobilnom tehnologijom koja korisnicima omogućuje korištenje u domu ili u pokretu. Zahvaljujući M SAN Grupi svi ti proizvodi moći će se naći i na našem tržištu.

„Uvođenjem Samsung potrošačke elektronike u ponudu M SAN grupe proširili smo postojeći asortiman brandova LG, Panasonic, Sony Ericsson, Vivax još jednim asortimanom kvalitetnih i tržišno prepoznatljivih proizvoda. Distribucija Samsung potrošačke elektronike potvrdila je poziciju M SAN Grupe kao vodećeg distributera tehničke robe. Saradnja M SANa i Samsunga počela je još 2000. godine u IT segmentu gde je M SAN Grupa ostvarila dominantnu tržišnu poziciju. Regionalni distribucijski model M SAN Grupe prepoznat je od strane Samsung-a kao kompetitivna vrednost koja će doprineti stabilnom rastu Samsung potrošačke elektronike u regiji te jačanju pozicija obe kompanije.“ Naglasila je direktorka nabave M SAN Grupe Majda Erstić.

Leave a Reply