Hardware

M SAN Grupa postala ovlašteni distributer Samsung monitora za Republiku Srbiju

M SAN Grupa, vodeći regionalni distributer IT proizvoda i usluga postala je ovlašteni distributer Samsung monitora za Republiku Srbiju.Samsung Electronics i M SAN Grupa započeli su saradnju u distribuciji Samsung monitora za Republiku Srbiju.

Ovim ugovorom postojeća saradnja M SAN Grupe i Samsung-a značajno podiže kvalitet distribucije na ovom tržištu za Samsung-ove proizvode. Za područje Srbije, uvoz i distribuciju će obavljati kompanija KimTec, deo M SAN grupacije.

Samsung je jedna od najvećih i vodećih globalnih tehnološkoh kompanija u svetu, koja pokriva različite industrije i tržišta, sa namerom da bude jedna od najcenjenijih kompanija sa prepoznatljivim brendom. M SAN Grupa ovlašćeni je zastupnik Samsung IT proizvodnog programa od 2000. godine za tržišta RH i BiH, a sada tu saradnju proširuje i na tržište Republike Srbije.

Budući da je Samsung već sedmu godinu za redom od strane nezavisnih analitičkih kuća proglašen najboljim svetskim proizvođačem monitora u svetu, veoma smo zadovoljni da dugogodišnju saradnju nastavljamo proširivanjem distribucije i na tržište Republike Srbije. Dobri poslovni rezultati rada KimTec-a na tržištu Srbije te činjenica da M SAN Grupa sa svojim firmama, članicama u regiji, potvrđuje status vodeće regionalne IT kompanije, rezultirali su da i vodeći svetski brendovi distribuciju u regiji poveravaju proverenom i pouzdanom partneru sa kojim mogu ostvariti zacrtane planove, a poslovnim partnerima pružiti široku paletu vrhunskih proizvoda i prateće usluge“ istakao je Žarko Kruljac, član Uprave M SAN Grupe.

Leave a Reply