Hardware · PC računari

Microsoftov partner predstavlja najjači računar sa Windows Vistom

Kompanija Forum računari iz Beograda predstaviće u subotu, 13. decembra, u svom izložbenom salonu najjači računar u svojoj ponudi – 4um Ultimate, opremljen verzijom Ultimate operativnog sistema Windows Vista i trenutno najbržim procesorom iz ponude kompanije Intel – Core i7.

Lansiranjem ovog modela Forum računari simbolično obeležavaju uspešnu saradnju sa Microsoftom tokom protekle godine, kao i dobijanje statusa Intel Channel Premium Partner.

„Unapređenja koje smo uneli u naše poslovanje, a koja su bila neophodna za dobijanje najviših partnerskih statusa sa vodećim kompanijama kao što su Microsoft i Intel, pružila su nam mogućnost da našim kupcima pružimo bolju i efikasniju uslugu, i to po povoljnijim uslovima”, objašnjava Nenad Radaković, generalni direktor Forum računara, i dodaje: „Zahvaljujući Microsoftovim alatima za instaliranje operativnih sistema na računare koje proizvodimo skratili smo vreme proizvodnje, a o kvalitetu tih računara dovoljno govori podatak da je broj poziva ka našem servisnom centru je smanjen za čak 60 procenata. Ukratko, naši korisnici su dobili kvalitetnije i sigurnije računare sa legalnim softverom, prilagođene kupcima u Srbiji.”

„Uspeh Forum računara je prava ilustracija kvalitetnog rada domaćih partnera, u čiji razvoj Microsoft značajno ulaže od dolaska na ovo tržište,” ističe Srđan Starović, direktor prodaje u OEM segmentu kancelarije Microsofta u Srbiji. „Zahvaljujući kontinuiranom ulaganju u razvoj, rast i edukaciju zaposlenih, Forum računari su osvojili najviše statuse u saradnji sa Microsoftom, Gold Certified partner i direktni OEM Microsoft partner, i osigurali poziciju zahvaljujući kojoj mogu da izađu u susret svim zahtevima korisnika na najbolji način”, dodaje Starović.

4um Ultimate je računar baziran na najnovijim proizvodima najuglednijih svetskih proizvođača hardvera, a kao celinu ga zaokružuje Windows Vista Ultimate, verzija popularnog Microsoftovog operativnog sistema koja sadrži sve napredne opcije koje je donela Windows Vista, namenjene kako kućnim, tako i poslovnim korisnicima, uključujući Windows Media Center i podršku za Xbox 360, Windows DVD Maker, InstantSearch mehanizam i BitLocker šifrovanje podataka.

Leave a Reply