Hardware · Notebook-Netbook

Mirišljavi Asus laptopovi

Čini se da je postala Asusova misija da donese šarenilo u naše živote. Nakon Asusa Eee u crvenoj i ljubičastoj boji, predstavljena je i serija F6, koja ne samo da je prijatna za oko, nego i lepo miriše.

Uređaj dolazi u četiri boje i mirisa. Floral Blossom je neizbežne ružičaste boje, a dizajnom nas podseća na havajske košulje, iako Asus tvrdi da bi u nama trebalo da probudi leto. Zbog veselog cvetnog mirisa biće popularan među ženama, kažu iz ove kompanije.
Zeleni Morning Dew je inspirisan ljubavlju i poštovanjem prema prirodi. Miriše na rosu, što bi kod korisnika trebalo da izazove osećaj da sede na rosnoj travi, ali koliko ljudi bi zaista uživalo u tome?

Musky Black na svojoj sjajnoj crnoj površini ima šareni motiv inspirisan ekstremnim sportovima i grafitima. Zaokružen mirisom mošusa, ovaj laptop cilja na mlađe muškarce.
Aqua Ocean, pogađate, miriše i izgleda kao okean. Sviđa nam se dizajn i boja, kao i činjenica da će jednako dobro izgledati u krilu muške i ženske osobe.

Iako je glavni adut ovih uređaja izgled, nipošto ne možemo reći da imaju loše specifikacije. Ekran je veličine 13.3 inča, u unutrašnjosti kuca Intel Core2 Duo procesor, a za grafiku se brine ATI Mobility Radeon HD3470. Uređaj podržava do 4 gigabajta RAM-a, a možete birati između različitih veličina diskova. Najmanji je 120 GB, a najveći 320.

Cena je trenutno nepoznata.

Leave a Reply