Hardware

Na CES 2014 ADATA lansirao PV100 Banku za Napajanje Mobilnih Uređaja

Kao reakciju na sve veću upotrebu pametnih telefona i tablet računara širom sveta, ADATA Technology je objavio lansiranje PV100 banke za napajanje. PV100 je 8mm ultra-tanak uređaj za punjenje sa robusnim 2.1 Ampera izlazom, dizajniran je da izađe u susret sveprisutnoj potrebi za napajanjem sadašnje generacije mobilnih uređaja, a pritom je prikladan da komforno stane u džep ili tašnu.

adata_pv100

Opremljen je sa LED strujnim indikatorom koji pokazuje nivo napunjenosti Li-polimer baterije, PV100 ima kapacitet od 4200mAh. Preko microUSB priključka sposoban je da brzo napuni skoro svaki mobilni uređaj. PV100 poseduje FCC, CE, LVD, PSE, C-Tick, KC, NOM, i Gost-R sertifikate, kojima se garantuje sigurnost i stabilnost tokom dugog perioda korišćenja. Takođe, PV100 poseduje veliki broj zaštitnih sposobnosti, uključujući zaštitu od prenapajanja/pražnjenja, zaštitu od prevelike-voltaže/prevelike-struje, i zaštitu od kratkog spoja, što sve obezbeđuje maksimalnu sigurnost u svakom momentu. Temperatura baterije se meri pomoću merača negativnog temperaturnog koeficijenta (NTC), kojim se sprečava pregrejavanje i oštećenje baterije i banke za napajanje.

Dostupan u crnoj, beloj, plavoj i ružičastoj boji PV100 će korisnicima pametnih telefona i tablet računara dovoljno struje da ostanu povezani u sve više mobilnom svetu.

Dostupnost
PV100 Banka za Napajanje će biti po maloprodajnoj ceni od $27,23

Leave a Reply