Hardware

Najmanji i najlakši Sony 4K kamkorder na svetu!

Sa veličinom smanjenom za jednu četvrtinu u odnosu na prethodni model, najnoviji Sony 4K Handycam AX100E je model namenjen svima onima koji žele da imaju snimke najvažnijih trenutaka u kojima će kasnije uživati gledajući ih na svom 4K BRAVIA televizoru u najvećoj mogućoj rezoluciji. Ovaj model je prvi 4K Handycam kamkorder sa velikim 1.0 back-illuminated Exmor R CMOS senzorom, koji je daleko veći od senzora kod običnih kamkordera.

Sony_4K_Handycam_AX100E_slika 02

Živopisni i veoma realni 4K Ultra HD snimci omogućeni su senzorom koji u kombinaciji sa izuzetno moćnim BIONZ X procesorom, koristi redukciju šuma i tehnologiju za detaljnu reprodukciju. Napredna funkcija Cinematone Gamma/Colour daje bogat izgled vašem snimku, a ZEISS objektiv i blenda sa sedam oštrica učiniće vaše fotografije i snimke besprekornim, zahvaljujući mogućnosti kreiranja impresivnih efekata poput profesionalnog snimatelja.

Uz opciju Dual Video Recording omogućeno je i simultano snimanje visokokvalitetnih video klipova i MP4 fajlova, a puštanje video snimaka ili fotografija na vašem 4K televizoru jednostavno je koliko i ubacivanje HDMI kabla.

Handycam® AX100E vam garantuje maksimalnu kontrolu pri izdradi prelepih 4K slika, uz pomoć lako dostupnog prstena objektiva kojim vrlo jednostavno, jednim prstom, kontrolišete fokus, zum i ekspoziciju, a video entuzijasti će naročito ceniti opciju za bočnu kontrolu oštrine. Novi My Voice Cancelling dodatak automatski redukuje frekvencije glasa koje se čuju iza kamere, dok zvuci koje proizvodi osoba koju snimate ostaju nepromenjeni.

Leave a Reply