Hardware

Najnoviji model iz LG Multi V serije stigao na tržište Srbije

Zahvaljujući najnovijim tehnološkim dostignućima, novi LG sistem za hlađenje i grejanje donosi superiorne performanse i velike uštede električne energije

LG Electronics predstavio je danas u Beogradu novi Multi V IV uređaj, poslednji u nizu uspešnih sistema za hlađenje i grejanje koji dolaze iz ove kompanije. Zahvaljujući najnovijim tehnološkim dostignućima, ovaj model iz Multi V serije omogućava korisnicima da znatno poboljšaju kvalitet života i kućnog budžeta. Neverovatna energetska efikasnost Multi V IV uređaja omogućava znatnu uštedu električne energije, dok mogućnost daljinskog praćenja i podešavanja celokupnog sistema uz pomoć aplikacije za smart telefon pruža mogućnost jednostavne kontrole bez obzira na lokaciju.

„Veoma smo ponosni na naš novi Multi V IV uređaj četvrte generacije koji korisnicima širom sveta omogućava neverovatnu uštedu električne energije uz pomoć najnovijih tehnologija razrađenih od strane kompanije LG Electronics,“ izjavio je Nenad Črnila, regionalni menadžer projekata u okviru poslovne jedinice za klimatizaciju i energetska rešenja.

lg

Kao jedan od uređaja sa najvećim koeficijentom energetske efikasnosti na tržištu, Multi V IV uređaj svodi gubitak energije na minimum, dok ujedno pruža značajna poboljšanja u poređenju sa prethodnim modelom kada je u pitanju sveukupna ušteda energije.

Pored upečatljive energetske efikasnosti, Multi V IV uređaj se takođe može pohvaliti neverovatnim performansama. Počevši od činjenice da je opseg rada u hlađenju povećan sa -5 na -10 stepeni Celzijusovih, ovaj uređaj je idealan za prostorije poput serverskih sala kojima je potrebno konstantno hlađenje tokom čitave godine. Štaviše, zahvaljujući opciji Continous Heating Operation smanjuje se vreme eliminacije leda, što dodatno poboljšava grejne kapacitete za 27 odsto tokom zimskog perioda.

Multi V IV uređaj takođe pruža napredne funkcije i mogućnost za još veću udobnost. Zahvaljujući funkciji pametne kontrole, korisnici mogu na daljinu upravljati uređajem i podešavati postavke uz pomoć jednostavne aplikacije za smart telefon, bilo da ste kod kuće, kancelariji ili na odmoru. Sistem takođe podržava cevovode do 1000 metara u dužini, dok lakša spoljašnja jedinica pruža mogućnost jedostavne i isplative instalacije.

Novi Multi V IV uređaj će biti dostupan na tržištu Srbije od oktobra ove godine.

Leave a Reply