Hardware

Najnovija generacija desktop računara kompanije Lenovo – E-serija i ThinkCentre M-serija

Kompanija Lenovo najavila je nove proizvode iz linije proizvoda ThinkCentre, namenjene poslovnim korisnicima. Desktop računar ThinkCentre M83 najnoviji je član M serije „Tiny“ koja štedi prostor. Kao dodatak ovim novim proizvodima, elegantni i tanki ThinkCentre E63z all-in-one trenutno je u prodaji sa procesorom Intel® Core™ i3 za još bolje iskustvo.

„Kompanija Lenovo nastavlja da proširuje i poboljšava svoju liniju proizvoda iz serije Think, kako bi ojačala poslovanja kompanija svih veličina”, rekao je Ouyang Jun, potpredsednik i generalni direktor poslovne jedinice Desktop i Visuals. „Naš novi i pristupačni uređajThinkCentre M83 „Tiny“, i ažurirani uređaj E63z, najnoviji su pokušaji da odgovorimo zahtevima korisnika za optimalni performans, pouzdanost i prilagodljivost”.

lenovo

Proizvodi ThinkCentre dizajnirani su tako da poslovnim korisnicima obezbede bolju produktivnost i omoguće uštedu prostora. Proizvodi imaju Lenovo Smart USB zaštitu, omogućuju korisnicima i IT menadžerima kontrolisani pristup USB portovima kao dopunu podršci Solid State Hybrid Drive (SSHD) radi pojačanja performansi sistema. Svi proizvodi odgovaraju standardima upotrebe industrijske energije sa čvrstim rejtingom 6.0 kod Energy Star-a, doprinoseći zaštiti životne sredine.

ThinkCentre M83

Novi u seriji „Tiny”, ThinkCentre M83 jeste mikro desktop sa svim elementima, koji podiže produktivnost i efikasnost na sasvim novi nivo. Ovaj proizvod je mali i montaža je fleksibilna, tako da je moguće najbolje iskorišćenje prostora na stolu. Sistem obuhvata tehnologiju budućnosti, sa procesorom Intel Core četvrte generacije i podržava do tri nezavisna displeja. Model M83 je opremljen i prilagodljivim alatima poput PC Cloud Manager-a 3.0, operativni alat slobodnog sistema, i Intelligent Cooling Engine (ICE) 3.0 koji optimizira sistem hlađenjem i akustikom vetra da bi doprineo pouzdanosti do maksimuma.

ThinkCentre E63z Core i3 All-in-One

ThinkCentre E63z, najavljen u avgustu, podstiče performanse sa procesorom Intel Core i3, osiguravajući najnoviju tehnologiju kompanije Intel po konkurentnoj ceni sa stabilnošću, prilagodljivošću i mogućnostima eko-okruženja. Idealan za male firme, ThinkCentre E63z Core i3 smešta iste osnovne elemente – sa još boljim performansama – u isti tanki i elegantni dizajn debljine od samo 37,5mm. Procesor Core i3 podržava i HDMI port, čitač kartice i USB port za brzo punjenje, koga nije bilo na prethodnom modelu.

Cene i dostupnost

 

–              ThinkCentre M83 Tiny je već dostupan, početna cena oko 599 američkih dolara

 

–              ThinkCentre E63z Core i3 All-in-One biće dostupan od decembra, početna cena oko 699 američkih dolara

Leave a Reply