Hardware

Najnoviji Xerox Color C60/C70 štampa na svim podlogama u boji

Bilo da se radi o magnetu ili marketinškoj brošuri agenta za prodaju nekretnina, novi Xerox Color C60/C70 štampač predstavlja isplativo rešenje za širok raspon štamparskih potreba.

Prilagođen svakom štamparskom okruženju, uključujući fotokopirnice, skriptarnice, agencije, male kompanije i proizvođače, ovaj uređaj, po modelu ključ u ruke, nudi rešenja za sve štamparske potrebe korisnika. Korisnici mogu na jednostavan način unaprediti i proširiti svoju ponudu koristeći aplikacije za štampanje hrapavih nalepnica od poliestera, jelovnika, raznih znakova, kao i vinilskih nalepnica za prozore.

Xerox Color C60/C70 nudi oštru, konzistentnu sliku visokog kvaliteta s rezolucijom 2400 x2400 dpi i poboljšanom preciznošću front-to-back štampe. Ovaj precizan kvalitet slike kombinovan je s fleksibilnom završnom obradom, kao što su heftanje, bušenje rupa i prelom stanice.

WC6655_Cover

Prvi uređaj u ovoj kategoriji, Xerox Color C60/C70, štampa i na platnu za različite namene kao što su planiranje događaja, kreiranje raznih aplikacija i luksuznih ukrasa. Xerox Emulsion Aggregation (EA) toner svojom jedinstvenom tehnologijom obavlja tradicionalno zahtevnu štampu na platnu i drugim specijalnim materijalima, kao što je poliester.

Dodatne informacije o štampaču Xerox Color C60/C70:

  • Brzina do 70 stranica u boji u minuti (ppm), do 75 crno-belih stranica u minuti
  • Visok kvalitet i grafički sertifikati: IDEAlliance Certified Digital Press sustav, Gracol, Fogra offset i Pantone
  • Izbor četiri kontrolera iz Xeroxa i EFI-a koji povećavaju produktivnost, skraćuju dugotrajne zadatake i štampaju slike visokog kvaliteta, uključujući:
    • Xerox EX C60/C70 Print Server, koji podržava korišćenje najnovijeg Fiery® EFI FS150 Pro sistema
    • Integrirani Xerox FreeFlow Print Server, novi sistem na tržištu koji donosi proizvodne mogućnosti bazirane na Microsoft Windows arhitekturi, jednostavnoj za korišćenje
  • Mogućnost personalizovanog unošenja različitih oblika podataka
  • Unapred programirana rešenja za efikasan i jednostavan nadzor, praćenje troškova i sigurno obavljanje posla

Leave a Reply