Hardware · Video igre

Najpopularnija igra godine “Watch Dogs” uz odabrane GeForce GTX GPU-ove

Uz odabrane GeForce GTX GPU-ove sada dobijate najpopularniju igru godine: Watch_Dogs™

Destructoid je za nju reko da je jedna od “najtraženijih igara u 2014. godini.” CNET je izjavio da je to jedna od “najiščekivanijih igara u skorijoj istoriji.” MTV ju je nazvao “igrom koju ne smete propustiti u 2014-oj.” I svi su komentarisali pre nego što su je uopšte igrali.
A od danas(1) gejmeri koji kupe odabrane NVIDIA® GeForce® GTX® TITAN, 780 Ti, 780, 770, 760, 690, 680, 670, 660 Ti i 660 desktop GPU-ove dobiće i šansu da igraju Watch_Dogs™, novu PC igru koja predstavlja moćno i najnovije delo iz Ubisoft® fabrike.
Watch_Dogs_NVIDIA
Opisana kao “perfektno i revolucionarno iskustvo naredne generacije,” igra Watch_Dogs staviće vas u ulogu Aidena Pearce-a, brilijantnog hakera čija kriminalna prošlost dovodi do nasilne porodične tragediije. Tražeći pravdu, pratićete i nadzirati sve oko vas, imaćete pristup kamerama koje se nalaze u svakom kutku, preuzimaćete lične podatke kako biste locirali metu, kontrolisaćete ulično osvetljenje i javni saobraćaj kako biste zaustavili neprijatelja i još mnogo toga.
Sa NVIDIA TXAA i HBAO+ tehnologijama koje donose interaktivno i impresivno iskustvo igranja, jasno je da će gejmeri jedva dočekati da zaigraju Watch_Dogs, posebno imajući u vidu pohvale koje je dobio zvaničan trejler. Predstavljen pre samo dve nedelje, trejler je već imao više od 650,000 pregleda. Za gejmere, Watch_Dogs predstavlja suptilan spoj single-player igre i akcije koja uključuje više igrača na način koji nikada ranije nije viđen, a Ubisoft je otišao korak dalje stvorivši jedinstvenu ctOS mobilnu aplikaciju za korisnike pametnih telefona i tablet uređaja, omogućavajući još lakši pristup zabavi. Ako još uvek niste pogledali trejler, to možete uraditi klikom na sledeći link:bit.ly/1gkSUM8.
GeForce GTX i Watch_Dogs paket od danas je dostupan kod vodećih e-tailera uključujući WinWin i Gigatron. Da biste videli kompletnu listu partnera koji učestvuju u promociji posetite:www.GeForce.com/GetWatchDogs.
Watch_Dogs je dostupan samo uz odabrane NVIDIA GeForce GTX TITAN, 780 Ti, 780, 770, 760, 690, 680, 670, 660 Ti ili 660 grafičke kartice. Za informacije o dostupnosti i učešću, kontaktirajte vaše lokalne e-tailere.
© 2014 Ubisoft Entertainment. Sva prava zadržana. Watch Dogs, Ubisoft i Ubisoft logo su robne marke Ubisoft Entertainment-a u SAD-u i/ili u drugim zemljama.

Leave a Reply