epson
Hardware

Najpopularnija rešenja iz Epsona izložena u šoping centru “Ušće”

Posetioce očekuje nagradna igra i posebni popusti na određene proizvode samo u “Big Bang” prodavnicama

Na sajmu novih tehnologija koji se već treću godinu za redom održava u šoping centru “Ušće”, u periodu od 12. do 16. okrobra izlagači imaju priliku da prikažu svoje najnovije proizvode iz oblasti tehnke i informacione tehnologije. Na štandu kompanije Epson posetioci će takođe moći da se informišu o popustima na određene Epson proizvode koji se mogu kupiti u “Big Bang” prodavnicama, ali i o mogućnosti osvajanja vredne nagrade čije će izvlačenje biti 15. oktobra.

Epson na ovom sajmu po prvi put izlaže nove modele štampača iz nove Expression serije koja je zamenila popularnu Stylus seriju. U pitanju su modeli namenjeni za kućnu upotrebu: Expression Home XP-202 i Expression Home XP-305. Oba modela odlikuju kompaktne dimenzije, visok kvalitet štampe kako dokumenata, tako i fotografija i jednostavnost korišćenja. Ovi štampači koriste novu formulaciju mastila koja nose naziv Epson Claria Home Ink i koja sa jedne strane daju jasna tekstualna dokumenta, a sa druge strane fotografije kvaliteta kao da su razvijene u laboratoriji. Sa automatskim Wi-Fi podešavanjem, ovi štampači sami pronalaze odgovarajuću mrežnu konekciju i samostalno se konfirgurišu. Kompatibilni su sa Epson iPrint aplikacijom koja dozvoljava korisnicima da štampaju bežično sa pametnih telefona i tablet računara, a takođe omogućavaju štampanje sa udaljene lokacije jednostavnim slanjem fotografija i dokumenata direktno na e-mail adresu štampača.

Pored novih kućnih štampača, Epson izlaže svoje najpopularnije inkdžet štampače za poslovne korisnike iz serija WorkForce i WorkForce Pro, koji predstavljaju validnu alternativu monohromatskim laserskim štampačima i koji su prilikom štampanja manjih obima brži od konkurentskih laserskih štampača u boji, uz profesionalan kvalitet štampe i nižu cenu upotrebe. Reč je o A4 modelima WP-4525 DNF i WP-4535 DFW, multifunkcijskim štampačima visokih performansi, i izvanrednom A3+ modelu, WF-7525, koji je idealan za grafičke dizajnere, arhitekte i inženjere. Među izloženim proizvodima, nalazi se i svestrani mobilni projektor EB-X11 koji daje jasnu sliku živih boja i pogodan je kako za poslovne prezentacije, tako i za zabavu kod kuće.

Leave a Reply