Hardware · TV-Monitori

Nedelja sniženja Viewsonic proizvoda u BigBang-u

ViewSonic Corp., vodeći globalni dobavljač displeja, računarskih i rešenja za distribuciju digitalnog sadržaja, obradovaće sve kupce nedeljom sniženja cena svojih proizvoda povodom uskršnjih praznika u BigBang shopu, u UŠĆE Shopping Centru u periodu od 02. – 10. aprila.

Svaki kupac Viewsonic proizvoda, osvojiće korisnu nagradu koja je danas zasigurno potrebna svima i koja se koristi u širokoj upotrebi.

Posebne pogodnosti prilikom kupovine, kupci mogu ostvariti za modele Viewsonic VA2413wm i VX2268wm, koji sa svojim performansama prosto briliraju, dok će sa novim, sniženim cenama postati dostupni i široj grupi kupaca.

Kao što se iz samog naziva može zaključiti Viewsonic VA2413wm predstavlja 24” monitor, FullHD rezolucije, odličnih performansi i još boljeg kvaliteta slike. Ovaj monitor predstavlja pravo rešenje za sve kupce koji žele FullHD monitor, veće dijagonale za gledanje omiljenih filmova, igranje kompjuterskih igara, ali i za profesionalnu upotrebu.

Model VX2268wm, predstavlja jedinstven 3D monitor, fantastičnog dizajna i performansi, izuzetnog odziva slike i odličnog balansa osvetljenja i kontrasta. Monitor je namenjen korisnicima koji žele da investiraju u tehnologiju koja dolazi, ali je već i prisutna uz pomoć NVIDIA 3D Vision tehnologije, za koju je VX2268wm monitor specijalno optimizovan. Kako je 3D BluRay standard već dostupan, uz adekvatne 3D naočare, imate mogućnost da Avatar 3D odgledate kod kuće iz vaše omiljene fotelje.

Celokupnu akciju pratiće i jedinstvena promocija, 3D tehnologije, na kojoj će korisnici moći da isprobaju najnovije kompjuterske igrice i osete potpuno nov gejming doživljaj koji je potpuni hit u svetu. Ne propustite priliku da posetite BigBang shop, osetite čari 3D tehnologije i postanete vlasnik jednog od najkvalitetnijih Viewsonic monitora.

Leave a Reply