Gadgets · Hardware

Nexus napajanja u ASBIS ponudi

Kompanija ASBIS nedavno je dobila distribuciju još jednog brenda – Nexus, kompanija koja se bavi priozvodnjom napajanja, ventilatora, kulera i druge dodatne opreme. Privi rezultati testiranja su pokazali da je reč o kvalitetnom brendu koji će naći svoje mesto na tržištu.

Prva testiranja su već izvršena i evo šta su urednici www.itsvet.com sajta istakli o ovom proizvodu:

Novo ime na našem tržištu i napajanje kapaciteta 400W. Kao član Real Silent edicije, glavna osobina napajanja je tih rad što obezbeđuje 120mm ventilator sa promenljivim brojem obrtaja. Stabilnost nije dovedena u pitanje ni pod maksimalnim opterećenjem kada napajanje drži sve napone u granicama normale.

Kao novinu na našem tržištu, imamo priliku da testiramo napajanje poreklom iz Holandije, konkreno kompanije Nexus. Ovo ime se tek pojavilo kod nas, a radi se o relativno mladoj kompaniji koja od 2000. godine proizvodi napajanja, ventilatore i kulere za procesore kao i brojnu dodatnu opremu. Kod nas je konkurencija u ovoj oblasti prilično velika ali je uvek lepo videti nešto novo. Mi ćemo upoznavanje započeti modelom NX-4090 koji spada u Real Silent seriju. Ova napajanja pored stabilnosti koja se praktično više i ne dovodi u pitanje kod boljih modela, donosi i vrlo tih rad što je od skora prilično tražena osobina.

Nexus NX-4090 se u praksi pokazalo odlično i držalo je stabilan napon sa minimalnim varijacijama i pod maksimalnim opterećenjem što potvrđuje i tvrdnje proizvođača. Kombinacija ovako tihog i stabilnog rada (u klasi od 400W sasvim sigurno jedno od najtiših) napajanja zaslužuje da se pohvali i verujemo da se Nexus odlično pokazao. Očekujemo i druge modele ovog proizvođača kao i oštru trku na domaćem tržištu od koje krajnji kupci mogu samo profitirati.

Leave a Reply