Hardware

Nikon Coolpix L12

Nikon Coolpix L12

Nikon Coolpix L12 je na neki način šampion funkcionalnosti među digitalnim fotoaparatima Lifestyle klase. Odličan dizajn, napredna optička VR tehnologija stabilizacije slike, visoka rezolucija i svetlosna osetljivost senzora su stavke po kojima se on razlikuje od drugih modela u klasi.

Jednostavnost korišćenja, dostupnost mnogih automatskih režima je standardna za ovaj model. Rezolucija od 7,1 megapiksela i impresivna ISO osetljivost optičkog senzora (od ISO64 do fantastičnih ISO1600), doprinose da krajnji rezultat, bez obzira na otežavajuće faktore, budu oštre digitalne fotografije. Sa istim ciljem je kod ovog modela uvedeno Anti-Shake dugme, preko kojeg se aktivira više efikasnih funkcija za stabilizaciju slike: sistem Lens shift Vibration Reduction, režim High-Sensitivity i procedura Best Shot Selector.

Od specijalnih tastera na raspolaganju je još i One Touch Portrait dugme preko koga se pozivaju funkcije Face-priority AF (automatski fokusira sliku prema licu subjekta koga portrešete), In-Camera Red-Eye Fix (otklanja efekat crvenih očiju odmah po slikanju) i D-Lighting (dinamički optimizuje ekspoziciju).

Njegov moćni Zoom-Nikkor objektiv sa trostrukim uvećanjem se uvlači u kućište aparata kada se ne koristi, pa je aparat lakše nositi u džepu. Uz pomoć velikog, 2,5-inčnog LCD ekrana, na poleđini aparata možete lepo da pregledate snimke odmah pošto ih napravite i podelite iznenađenje sa prijateljima ili porodicom koje slikate.

COOLPIX L12 poboljšava Vaše fotografske radove kroz primenu automatskog podešavanja i različitih režima slikanja, kako za portretsko, tako i za noćno snimanje. Ovaj fotoaparat omogućava snimanje video sekvenci sa zvukom pri brzini od 30 sličica u sekundi, a trajanja ograničenog samo memorijskim kapacitetom.

Karakteristike:
Megapiksela7,1
Digitalni zum4x
Tip memorijske karticeSD
Težina125 g
Oprematraka za nosenje oko ruke, A/V i USB kablovi, plasticno kuciste

Leave a Reply