Gadgets · Hardware

Nikon S200

Od sada i u šik crvenoj boji Nikon S200 dostupan vam je ovaj ultra tanki digitalni fotoaparat modernog minimalističkog dizajna! Donosi klasičan Zoom-Nikkor objektiv i bogat izbor naprednih funkcija osmišljenih za veće zadovoljstvo korišćenja.

Sa ovim laganim aparatom u ruci lakše možete dobiti oštre snimke koji zadovoljavaju vaše apetite. ISO osetljivost je kod ovog modela ISO 1000, a uvedena je elektronska VR tehnologija za stabilizaciju slike. E-VR tehnologija radi tako što pri snimanju očitava podatke iz senzora ugaonog ubrzanja u aparatu i na bazi tih parametara primenjuje specifičan algoritam za obradu slike u samom aparatu. Rezultat su izoštrene slike i glatki video snimci sa minimalnim vibracijama.

Poseduje funkcije Face-priority AF (automatski fokusira sliku prema licu subjekta koga portrešete), In-Camera Red-Eye Fix (otklanja efekat crvenih očiju odmah po slikanju) i D-Lighting (dinamički optimizuje ekspoziciju).

Ovaj fotoaparat omogućava snimanje video sekvenci sa zvukom pri brzini od 30 sličica u sekundi, a trajanja ograničenog samo memorijskim kapacitetom.

Sa izdašnom rezolucijom od 7.1 megapikesla, u kombinaciji sa trostrukim optičkim uvećanjem, sigurni ste da ćete imati dobar snimljeni materijal, čak i kada niste u prilici da precizno kadrirate. Jednostavno, naknadno možete iseći deo slike (kadrirati po želji) i opet će ostati sasvim dovoljno megapiksela za detalje.

Ekran za pregled snimaka dijagonale 2,5 inča sa antirefleksivnim slojem, omogućava komforniji pregled snimaka i po sunčanom vremenu.

Karakteristike:
Megapiksela7.1
Digitalni zum4x
Tip memorijske karticeSD
Težina125 g
Oprematraka za nosenje, A/V kabl, USB kabl, metalno kuciste

One thought on “Nikon S200

  1. mihajlo

    hocu da ga kupim jer vidim da su reakcije ljudi veoma dobre.Nadam se da je tako i da ce da ispuni mojaa ocekivanja

Leave a Reply