Notebook-Netbook

Acer Aspire R7

Aspire R7 je apsolutno najneobičniji notebook računar koji se može kupiti i predstavlja kombinaciju moćnog prenosivog računara i neke vrste velikog tablet uređaja.

Kreiran je za uživanje u multimediji, igranje igrica, prezentacije i edukaciju, a ono po čemu je apsolutno jedinstven je Ezel šarka preko koje se njegov displej može postaviti u čak četiri različita radna položaja (notebook, Ezel, Pad i Display).

acer-aspire-r7

 

R7 1 Sve u jednom – Acer Aspire R7

Tastatura na ovom neobičnom prenosivom računaru je veoma slična onoj koja se nalazi na MacBook računarima čak ima i identično pozadinsko osvetljenje što je veoma pohvalno jer korisniku omogućava komforan rad i u jako mračnom okruženju. Nama lično se jako dopao i moćan zvučnim sistem, kao i realtivno neudobno pozicioniran Multi-Touch trackpad (odmah ispod ekrana je smešten).

R7 2 Sve u jednom – Acer Aspire R7

Najjača strana Aspire R7 računara je njegov ekran koji ima dijagonalu od 15.6 inča i rezoluciju od 1920×1080 piksela zahvaljujući kom boje izgledaju krajnje prirodno, a detalji kristalno jasno čak i pri minimalnom osvetljenju. Baš zbog displeja Aspire R7 je idealan računar za rad sa najzahtevnijom multimedijom, ali i surfovanje internetom i igranje najnovijih igrica.

R7 3 Sve u jednom – Acer Aspire R7

Acer Aspire R7 računar isporučuje sa 8GB radne memorije i HDD-om od 1TB, dok mu srce čini najnoviji Core i5 procesor kompanije Intel. Za grafiku se brine NVIDIA sa svojim GeForce GT 750M mobilnim akceleratorom, dok ceo sistem nosi Windows 8 platforma.

R7 5 Sve u jednom – Acer Aspire R7

Iako će se nekim korisnicima učiniti da je Aspire R7 još jedan mobilni računar koji samo pokušava da spoji više različitih uređaja u jedan naš utisak da je on mnogo više od toga i to pre svega zato što sve besprekorno funkcioniše. Reč je o zaista moćnom prenosniku koji i vizuelno i hardverski ostavlja bez daha. Na žalost cena mu nije ni malo skromna zbog čega će ga posedovati samo potrošači sa jako dubokim džepovima.

Cena: 144.999 dinara

Leave a Reply