SONY DSC
Notebook-Netbook

Acer Iconia Tab A100

Uređaji iz serije Acer ICONIA A nude vrhunsku mobilnost i odlične radne karakteristike za vaše svakodnevne avanture. Ovi tablet računari rade brzo i efikasno, kombinujući sve prednosti Androida za tablet računare sa moćnim procesorima.

Osim toga, možete sami odabrati način na koji želite koristiti tablet: pretežno za rad i zabavu, u načinu rada za produženo trajanje baterije ili u načinu rada za vrhunske radne karakteristike. Uređaji iz serije ICONIA A nude Polaris™ Office optimizovan za tablete za poboljšan prikaz i uređivanje Microsoft® Office dokumenata, gde god bili. Acer Print olakšava bežičnu štampu, podržava 86% štampača, te izradu dokumenata, slika i web-stranica.

SONY DSC

Za proširenje tu je slot MicroSD kartice koji osigurava dodatnih 32 GB prostora, što znači da multimedijske sadržaje možete jednostavno poneti sa sobom. Takođe, putem USB priključka možete kopirati fajlove na računar i s njega ili pregledavati sadržaj sa perifernih uređaja koji su opremljeni USB priključkom. Želite li veću sliku? Priključite tablet iz serije ICONIA A na veliki ekran putem HDMI ulaza.

 

Koristi Tegra 250 Dual cortex A9 procesor koji radi na 1GHz (sa Ultra Low Power GeForce® GPU) – ekanje dijagonale 7″(17.8 cm) WSVGA Active Matrix TFT Colour LCD, dolazi sa 1GB DDRIIRAM-a podržava Bluetooth 2.1, a OS je Android Honeycomb 3.2 – zadnja kamera je 5M Pixela sa Auto fokusom a prednja kamera 2 megapiksela.

Cena ovog tableta je oko 32.000 dinara.

Leave a Reply