Google Android · Notebook-Netbook

ASBIS ekskluzivno distribuira DELL Streak Android tablet

ASBISC Enterprises PLC, specijalizovana kompanija u distribuciji IT proizvoda u EMEA regionu, dobila je od kompanije Dell Inc., dobro poznatog proizvođača računara, ekskluzivno pravo distribucije njihovog novog 5” tablet – Dell Streak uređaja u 11 zemalja EMEA regiona.

Dell Streak

Dell Streak 5-inčni Android je vrhunski uređaj dizajniran da obezbedi sve što vam je potrebno “!u pokretu”. Nudi zabavu, mrežnu komunikaciju, neprekidnu konekciju i navigaciju dok je u isto vreme prenosiv i praktičan. Veliki, otporan na ogrebotine, 5″ ekran je idealan za pretraživanje interneta, čitanje i slanje mailova, gledanje filmova, downloading i slušanje muzike, uploading na web, igranje igrica i mnogo toga drugog.

5MP rare-facing kamera je najbolji izbor za pravljenje fotografija visoke rezolucije i videa. Integrisane Wi-Fi, Bluetooth i 3G/GSM konekcije obezbeđuju pristup informacijama na izuzetno brz način, tako da će pretraga interneta biti potpuno novo iskustvo, praktičnije sa mnogo više interakcije.

Streak uvodi korisnike u svet Android igrica i aplikacija na način koji će obogatiti njihove živote. Može da se koristi kao običan mobilni telefon za razgovore i slanje SMS/MMS poruka.

Integrisan 1GH procesor obezbeđuje brzne multitasking performanse uz malu potrošnju energije. Prenosiviji je od laptop računara i praktičniji od “kolekcije” gedžeta. Potrošači imaju poverenje u Dell da će isporučiti tehnološko rešenje koje će im pomoći da učine i postignu više, bez obzira da li su u svom domu, na poslu, u školi ili bilo gde u svetu. Dell Streak će biti spreman za prodaju od avgusta.

Leave a Reply