Notebook-Netbook

ASUS Eee PC™ Seashell

Vanvremenski elegantan dizajn okrenut korisniku obezbeđuje zaokruženost stila i jednostavnu prenosivost bilo gde

Surfujte sa Eee PC™ Seashell-om – plaža izaziva slike kao što su čisti plavi okean, mekani pesak nalik svili i, naravno, školjke. ASUS je iskoristio jednu od najlepših kreacija prirode i kombinovao je sa najboljim inovacijama današnjice kako bi korisnicima obezbedio najstilizovaniju funkcionalnost Eee PC-a do sada. Novi Eee PC™ Seashell koji teži svega 1.1 kg visoko je prenosivi saputnik koji omogućava vlasnicima da surfuju Internetom, gledaju video fajlove i budu u kontaktu sa svojim prijateljima i porodicom – čak i dok su na plaži. Opremljen više nego dovoljnim ekranom dijagonale 10 inča, ergonomski dizajniranom tastaturom, inteligentnim sistemom za menadžment potrošnje energije i intuitivnim multi-touch touchpad-om, Eee PC™ Seashell svojim korisnicima obezbeđuje najbolje iskustvo pri korišćenju prenosnih računara, gde god da ih put odvede.

Elegantni dizajn inspirisan morskom školjkom
Sa dizajnom inspirisanim morskom školjkom, Eee PC™ Seashell ima prelivajući sjajni eksterijer, napravljen pomoću In-Mold Roller tehnologije, koji ne samo da će privlačiti poglede gde god da se nađe, već će služiti i kao zaštitna školjka otporna na ogrebotine, što je jako korisno u svakodnevnom korišćenju i prenošenju. Kao što se svetlo presijava o fini pesak na školjci, tako i reflektivne tačkice na kućištu diskretno presijavaju svetlost, dodajući jagodu na vrh torte već izvrsnog dizajna. Suptilno zaobljeni poklopac, kao školjka koja se otvara da otkrije blago u sebi, prikazuje desetoinčni WSVGA ekran “glare” tipa sa LED pozadinskim osvetljenjem koji korisnicima omogućava više nego efikasan pregled njihovih dokumenata i multimedije. Ergonomski dizajnirana tastatura od kucanja u pokretu pravi izuzetno laku aktivnost, a njena veličina iznosi čak 92% veličine klasične desktop tastature.

Dizajniran za prenosivost i autonomiju
Sa profilom visokim tek 2.5 cm i masom od 1.1 kg, kompaktne dimenzije Eee PC™ Seashella čine ga idealnim Internet uređajem bez obzira gde se zateknete. Tu je i baterija koja obezbeđuje 6* sati rada za jedno punjenje, za mnoge zabavne časove u putu, čime postaje zaista savršen saputnik za celodnevnu zabavu. Super Hybrid Engine inteligentno prati korisničke aktivnosti i dozira pravu količinu energije, konstantno balansirajući između performansi i potrošnje.

Skriveno blago inovativnih rešenja za jednostavnost i pogodnost korišćenja
Šlag na tortu upotrebljivosti Eee PC™ Seashella čine tehnološke inovacije koje ga prave vašim najboljim saputnikom. Multi-touch trackpad omogućava intuitivno zumiranje slika skupljanjem prstiju, ili navigaciju na web stranicama klizanjem preko trackpada. Eee PC™ Seashell koristi dvoipoinčni SATA II hard disk od 160 GB koji je više nego dovoljan za skladištenje muzike, slika i filmova. Dodatak je 10 GB onlajn prostora na Eee Storage sistemu, tako da svojim podacima možete pristupiti bilo kada i sa bilo kog mesta. Bežična veza u vidu 802.11b/g/n omogućava povezivanje na Internet, kao i ostajanje u kontaktu sa porodicom i prijateljima, gde god da se nalaze.

Leave a Reply