Notebook-Netbook

ASUS G75VW

Iako mnogi misle da je igranje igrica rezervisano uglavnom za muškarce, poslednja istraživanja pokazuju da je sve veći broj pripadnica lepšeg pola koje računar koriste za tu namenu. E upravo za njih (kao i za sve ljubitelje gejminga) kompanija ASUS je dizajnirala G75VW notebook, koji pored vrhunskih brzinskih i grafičkih karakteristika donosi i jedno novo 3D iskustvo.

Osnovu ovog notebook-a čini veoma brz četvorojezgarni procesor, mnogo radne memorije i snažan GTX660M grafički akcelerator kompanije NVIDIA zahvaljujući kom možete uživati u igranju najnovijih igrica u visokim rezolucijama i gledanju HD video sadržaja.

Proizvođač kod G75VW ističe vrhunske 3D performanse i besprekoran kvalitet zvuka, kao i lepo rešenu tastaturu od koje u velikoj zavisi komfornost prilikom igranja igraca i obavljanja svakodnevnih poslova. Cenovno gledano pozicioniran je u najvišu klasu, a ako želite nešto više da saznate o njemu savetujemo da posetite sajt na kojem ćete pronaći i preporučenu maloprodajnu cenu po kojoj se isti može naći kod nas.

Leave a Reply