Notebook-Netbook

ASUS-LAMBORGHINI Eee PC VX6 netbook

Izrađen u skladu sa Lamborghini tradicijom i renomeom, novi ASUS VX6 netbook se odlikuje prefinjenim dizajnom i odličnim performansama koje obezbeđuju NVIDIA ION grafička karta i Intel Atom D525 procesor sa dva jezgra. Superioran zvuk garantuje Bang & Olufsen ICEpower®, a impresivan niz naprednih tehnologija zaokružuje ultra brzi USB 3.0.

Moderna tehnološka dostignuća

Nastao kao rezultat bliske saradnje kompanija ASUS, vodećeg proizvođača netbookova i Automobili Lamborghini, koja je poznata po vrhunskim automobilima, novi VX6 poseduje ekran dijagonale 12 inča i izvanredne multimedijalne mogućnosti. Za grafiku je zadužena nova generacija NVIDIA ION platforme, a značajno mesto zauzima i NVIDIA Optimus tehnologija koja omogućava trenutno i neprimetno prebacivanje sa integrisane na diskretnu grafičku kartu, u cilju postizanja optimalnog odnosa performansi i potrošnje.

Novi VX6 koristi Intel® Atom™ D525 procesor sa dva jezgra koja rade na 1,8 GHz, što mu obezbeđuje multimedijalne performanse koje drastično odskaču od konkurencije u netbook kategoriji. Zahvaljujući HDMI portu može se brzo i lako povezati sa HD televizorom, za maksimalno uživanje u videu pune HD rezolucije.

Vrhunska audio tehnologija kojom je Bang & Olufsen ICEpower® oplemenio ovaj računar rezultuje dubokim i bogatim basom, kao i velikim frekventnim opsegom, čime je dobijen zvuk koji daleko nadmašuje ono što su do sada nudili netbookovi. Korisnik može uživati u surround zvuku u filmovima, ali i kristalno jasnoj muzici.

Kao što se i očekuje od vrhunskog uređaja, VX6 poseduje podršku za USB 3.0 i Bluetooth 3.0.

Sjajni pedigre

Dizajniran po uzoru na Lamborghini Murciélago LP640 Roadster, VX6 predstavlja otelotvorenje luksuza i performansi, sa vrhunskim dizajnom koji odskače od konkurencije. Ergonomija je takođe značajan adut, a ističu se tiha tastatura i odmorište za dlanove koje je prijatno na dodir. Spoljne površine su izrađene od izdržljivog i elegantnog brušenog metala.

Miš  koji se savršeno uklapa

Uporedo sa VX6, ASUS je predstavio i WX- AUTOMOBILI LAMBORGHINI bežičnog miša koji se savršeno uklapa u koncept ovog netbooka. Miš, koji će se prodavati zasebno, ima atraktivan dizajn koji odražava isti stil kojim se odlikuju VX6 i Lamborghini automobili. Odlikuje se rezolucijom od 2500 dpi, što garantuje visoku preciznost, a USB nano adapter omogućava rad i sa udaljenosti do 10 metara.

Leave a Reply