asus-memo-pad
Notebook-Netbook

ASUS MeMO Pad po pristupačnoj ceni

ASUS Memo Pad je izuzetno kvalitetan tablet računar koji se može dobiti po veoma pristupačnoj ceni. Ne treba zaboraviti ni odličan dizajn sa mogućnošću izbora jedne od tri boje kućišta.

Iako je konkurencija velika, ASUS MeMO Pad ima nekoliko aduta koji ga jasno izdvajaju kao odličnu kupovinu. Umesto, u ovoj cenovnoj klasi, uobičajenih 512 MB, MeMO Pad ima 1 GB radne memorije, pa Android 4.1 Jelly Bean na njemu radi bez zastajkivanja.
Sedmoinčni ekran može da registruje dodire svih 10 prstiju istovremeno, a poseduje i dodatni sloj koji obezbeđuje velike uglove vidljivosti.

asus-memo-pad

Baterija je natprosečnog kapaciteta, pa jeautonomija do 7 sati, što je gotovo 40% više u odnosu na većinu tableta slične cene. Ugrađenih 16 GB skladišnog prostora se može lako proširiti pomoću ugrađenog čitača mikro SD kartica, a korisniku je na raspolaganju i 5 GB prostora na ASUS Webstorage serverima. Prednja kamera je HD rezolucije, što znači da će korisnici uživati u kristalno jasnoj slici svog sagovornika, a moguće je i snimanje videa u 720p rezoluciji, pri 30 fps.

Uživanje u multimediji obezbeđuje ASUS SonicMaster audio tehnologija.  Svako može odabrati boju kućišta po svom ukusu, jer je ASUS MeMO Pad dostupan u
tri boje: beloj, tamno sivoj i ružičastoj.

Leave a Reply