Notebook-Netbook

ASUS N56 serija laptopova

ASUS N56 serija je na našem tržištu prisutna već nekoliko meseci, ali najnoviji model pod oznakom N56JR donosi fantastično unapređenje. Iako zvanično spada u multimedijalne laptopove, ASUS N56JR ima „gaming“ grafičku kartu – Nvidia GeForce GTX760M. Ovu veoma brzu kartu je još koliko juče bilo moguće naći samo u mnogo skupljim laptopovima namenjenim specijalno ljubiteljima video igara.

asus-n56
Naravno, brza grafička karta nije jedino po čemu se ASUS N56JR izdvaja. Tu su i:

  • Elegantno aluminijumsko kućište izuzetnog kvaliteta
  •  Vrhunski mat ekran veoma velikih uglova vidljivosti i Full HD rezolucije
  •  Odlična tastatura sa pozadinskim osvetljenjem
  • Moćni Bang&Olufsen zvučnici koje dopunjuje eksterni subwoofer
  • Snažni Intel Core i7 procesor četvrte generacije
  • Instant On tehnologija za punu operativnost u roku od samo dve sekunde

METALNO KUĆIŠTE
Izrađeno od aluminijuma, kućište ovog laptopa ne samo da odiše elegancijom, već se odlikuje i neprevaziđenom čvrstinom. Svakom detalju je posvećena velika pažnja, počev od poklopca od brušenog metala, preko svetlećeg ASUS logoa, do izdržljivih metalnih šarki.

VRHUNSKI FULL HD EKRAN
Umorni od refleksije koju imaju glare ekrani? Ne brinite, ASUS N56JR ima mat ekran pune HD rezolucije (1920×1080), koji se odlikuje impresivno velikim uglovima vidljivosti i realističnim prikazom boja.

TASTATURA SA POZADINSKIM OSVETLJENJEM
Povezana sa kućištem u preko 100 dodirnih tačaka, nova chiclet tastatura nema nikakvog ugibanja i savršeno reaguje na dodir. N56 ima tastaturu sa pozadinskim osvetljenjem, pa je sada rad u mraku neuporedivo udobniji i brži.

SAVRŠEN ZVUK
Bilo da želite da slušate muziku ili da uživate u omiljenom filmu, nova ASUS N56 će ispuniti pa i prevazići sva vaša očekivanja. SonicMaster Premium audio tehnologija, razvijena u saradnji sa svetski priznatim stručnjacima iz kompanije Bang & Olufsen ICEpower®, pruža kristalno jasan zvuk, a punoću i kvalitetne basove donosi eksterni subwoofer.

Leave a Reply