Notebook-Netbook

Asus N60DP povoljni prenosnik sa sjajnim performansama

Asusov mainstream notebook računar sa nešto drugačijim karakteristikama i izgledom za klasu boljim od očekivanog za dati cenovni rang. Asus N60DP je vrlo interesantno dizajniran notebook, vrhunskog kvaliteta izrade i sa cenom koja za sve što nudi, nije tako visoka. Upravo iz tog razloga, realno je očekivati i dobar uspeh na tržištu, koje iako je previše zasićeno, nema u ponudi mnogo ovako izbalansiranih rešenja.

Kada se malo detaljnije pogleda, uočava se da kućište napravljeno od fino obrađenog i precizno uklopljenog laminiranog prirodnog drveta, koje osim što je neuporedivo lepše na dodir od bilo kakve plastike, izgleda skupocenije i lakše je za održavanje, iako i ono privlači
otiske prstiju.

Ovo je prvi Asusov laptop sa novim AMD Turion II M500 procesorom, koji je poznat po odličnom odnosu performanse-energetska efikasnost. Pošto dolazi sa sjajnom ATI Mobility
Radeon HD4670 grafi čkom karticom (koja ima sopstvenih 1GB memorije), nije teško zaključiti da je prvenstveno namenjen multimedijalnoj primeni.

Od standardne opreme, tu su Web kamera, mikrofon, HDMI, 4 USB priključka, HD LED ekran… Asus N60DP predstavlja vrlo moćan notebook koji ima šta da kaže i pokaže. Sve zadatke – od onih (jednostavnijih) kancelarijskih, pa do složenih multimedijalno-igračkih, N60DP izvršava bez pogovora. Asus N60DP se može nabaviti u Direct Linku po ceni od 552€ bez PDV-a.

Leave a Reply