Notebook-Netbook

ASUS NX90 laptop godine u Srbiji

Nagradu IT Globus za 2010. godinu u kategoriji prenosivi računar dobio je ASUS NX90JQ. Još jedna potvrda kvaliteta i inovativnosti ASUS laptopova došla je nedavno od strane stručnog žirija koji dodeljuje nagradu IT Globus. Žiri koji čine vodeći domaći IT novinari odlučio je da za najbolji laptop u 2010. godini proglasi ASUS NX90JQ.

Renomirani domaći časopis Mikro – PC World već godinama organizuje izbor za najbolje proizvode i usluge u oblasti informacionih tehnologija. Stručni žiri čine IT novinari iz raznih medija, a nagrada IT Globus se tradicionalno dodeljuje početkom decembra. Na svečanosti održanoj u Skupštini grada Beograda nagradu IT Globus za najbolji prenosivi računar primio je Aleksandar Stojanović, direktor predstavništva kompanije ASUS.

ASUS NX90 je avangardni laptop, jedinstven u svojoj klasi. Dizajnirao ga je David Lewis, glavni dizajner kompanije Bang&Olufsen, koja je zaslužna i za neverovatno dobar zvuk koji pruža NX90. Fenomenalan dizajn sa prepoznatljivim B&O zvučnicima i dva touchpada, vrhunske performanse i izuzetan kvalitet, su osobine kojima je ASUS NX90 osvojio simpatije žirija, ali i svih onih koji su imali prilke da ga vide i isprobaju. ASUS NX90 je od novembra meseca dostupan kupcima u Srbiji.

Leave a Reply