asus
Notebook-Netbook

ASUS P1801-T prenosivi AiO računar dijagonale 18,4 inča

Moćan prenosivi all-in-one računar kombinuje fleksibilnost Android multitač tableta i još bolju zabavu uz veliki Full HD displej

ASUS je danas predstavio P1801-T prenosivi AiO račinar koji predstavlja kombinaciju fleksibilnosti i jednostavnosti Android tableta uz bolju produktivnost i više zabave koje pruža multitač displej dijagonale 18.4 inča sa Full HD rezolucijom.

Ovaj prenosivi AiO je dizajniran tako da se elegantno uklopi čak i u najmanje prostorije ili postolja a da pritom ne gubi na funkcionalnosti. Kako je težak samo 2.4kg i ima integrisanu ručku za nošenje, računar je lako premeštati sa jednog mesta na drugo ili držati na krilu kada se odmarate. Njegova baterija ima kapacitet rada do pet sati i to video reprodukcije 1080p Full HD sadržaja, pa nećete morati da tražite utičnicu stalno.

Lako do kućne zabave

Dizajniran za kućnu zabavu, za korisnike koji ne žele tradicionalni desktop računar, ASUS P1801-T prenosivi AiO poseduje displej dijagonale 18.4 inča sa Full HD rezolucijom koja omogućava najkvalitetniji prikaz igara, filmova i fotografija. Pored toga, veliki ekran omogućava bolji rad sa poslovnim aplikacijama i internet sadržajima a, lakše je iskoristiti sve prednosti 10-point multitač kontrole kod igara ili pri korišćenju virtuelnih tastatura.

asus

IPS tehnologija pruža briljantnu sliku uz široki ugao gledanja od 178° što omogućava zabavu za celu porodicu umesto usamljenosti tradicionalnih Android tableta. Moćni stereo zvučnici uz pomoć ASUS SonicMaster audio tehnologije donose značajno kvalitetniji zvuk pa sad svako može uživati u muzici ili filmskom zvuku bez potrebe za slušalicama.

Prenosiv, moćan i praktičan

ASUS P1801-T prenosivi AiO poseduje NVIDIA® Tegra® 3 quad-core procesor i 12-jezgarni grafički procesor, što znači da funkcioniše brzo i besprekorno čak i sa najzahtevnijim aplikacijama a, poseduje i hardversko video dekodiranje pa sa lakoćom reprodukuje Full HD video sadržaje. Android 4.2 Jelly Bean operativni sistem donosi veliki izbor sadržaja putem Googl Store onlajn servisa sa preko 700.000 aplikacija i igara, miliona elektronskih knjiga ipesama, kao i hiljada filmova.

Postojanje micro-USB porta znači da se ASUS prenosivi AiO može povezati sa kompjuterskom tastaturom i mišem (USB adapter dolazi sa uređajem) kada radite sa zahtevnijim aplikacijama kao što su table ili obrada teksta. Takođe, ASUS prenosivi AiO se može bežično povezati sa Windows ili Mac računarom putem Android remote desktop softvera što omogućava jednostavno strimovanje sadržaja.

Leave a Reply