Notebook-Netbook

ASUS poziva na druženje

ASUS poziva sve zainteresovane na druženje i nudi jedinstvenu priliku da svi osete magiju koju sa sobom donose ASUS laptopovi. Druženje će se održati na štandu u tržnom centru Ušće, u periodu od 1. do 15. decembra 2010. godine, gde će posetioci biti u prilici da vide i isprobaju sjajne laptopove kompanije ASUS.

Putovanje započinje uz ASUS U33JC Bamboo. Proverite kakav je osećaj raditi na laptopu od bambusa, jedinstvenom spoju prirode i tehnologije. Sledeći korak iz prirode vodi u čarobni svet 3D video igara zahvaljujući ASUS G53JW laptopu sa 3D naočarima. Svi pričaju o 3D-u, a ASUS vam pruža priliku i da ga doživite u svom najboljem izdanju. Na povratku iz 3D avanture sačekaće vas sledeći izazov. Zgrabite gitaru i odsvirajte svoju omiljenu pesmu uz pomoć ASUS NX90 laptopa, koga krase nesvakidašnji dizajn i neverovatno dobar zvuk.

Tokom pune dve nedelje organizovaće se zanimljiva dešavanja i mogućnost da se svi zainteresovani oprobaju u raznim igrama, a najuspešnije očekuju nagrade. Sve koji u periodu od 1. do 15. decembra kupe bilo koji ASUS laptop, na ovom štandu čeka kolačić sudbine. Neko će otići bogatiji za mudre misli, a najsrećniji će otići sa ASUS Eee PC netbookovima.

Leave a Reply