Notebook-Netbook

ASUS predstavlja unapređenu K seriju laptopova

Bolje korisničko iskustvo zahvaljujući Intel® Core™ procesorima treće generacije, ekskluzivna SonicMaster Lite audio tehnologija i do tri puta duži životni vek baterije

Nova ASUS K serija laptopova donosi širok spektar naprednih mogućnosti u pristupačni segment tržišta, čineći atraktivne laptopove i najnovije tehnologije dostupnim najvećem broju korisnika. Korišćenjem aluminijuma tamo gde je najpotrebniji, na osloncu za dlanove, ASUS je učinio da kućište bude istovremeno i dopadljivo i izdržljivo. Treća generacija Intel® Core™ procesora i NVIDIA® GeForce® 600 serija grafičkih karti omogućavaju efikasan rad bez čekanja, ali i igranje.

Ekskluzivne ASUS tehnologije kao što su Super Hybrid Engine II instant on, IceCool i SuperBatt doprinose da korisničko iskustvo bude podignuto na viši nivo. Novi laptopovi odražavaju ASUS DNA posvećenost dopadljivom dizajnu, superiornom zvuku i kompletnoj usluzi „u oblaku“, a sve sa fokusom na zadovoljstvo korisnika.

Prefinjena lepota

Zadržavajući prepoznatljivu stilsku notu, nova K serija je doživela dizajnerska unapređenja koja olakšavaju korišćenje, a odabrani luksuzni materijali obezbeđuju dugovečnost laptopa. Kupci mogu izraziti svoju jedinstvenost zahvaljujući širokom izboru boja: crvena, plava, ružičasta, bela, crna i indigo.

Svi modeli iz nove K serije imaju delove izrađene od čvrstog ali lakog aluminijuma, čime su im unapređeni i prenosivost i izdržljivost. Rezultat je atraktivan dizajn koji će učiniti da se ponosite svojim novim laptopom.

Neverovatan zvuk

Po prvi put se K serija isporučuje sa ekskluzivnom ASUS SonicMaster Lite audio tehnologijom. Korišćenjem većih zvučnika i jačih materijala koji smanjuju vibracije i distorziju zvuka, kao i unapređenim procesiranjem signala, SonicMaster Lite tehnologija donosi profesionalni kvalitet zvuka. Osim pri slušanju muzike i gledanju filmova, prednosti novog rešenja će se osetiti i u jasnijim glasovima tokom audio i video komunikacije.

Moćne performanse sa najnovijim Intel® i NVIDIA® mobilnim platformama
ASUS je u K seriju integrisao treću generaciju Intel® Core™ procesora, uključujući i Core™ i7.

Koristeći novu tehnologiju, redizajnirana K serija pruža unapređene grafičke performanse i ubrzava intenzivan rad sa više zahtevnih programa istovremeno. Zahvaljujući snazi NVIDIA® GeForce® 600 serije grafičkih karti, sa lakoćom nadmašuje svoje prethodnike u igrama i multimediji.

ASUS Super Hybrid Engine II tehnologija čini korišćenje laptopova bliskim iskustvu u radu sa pametnim telefonima. Samo dve sekunde su dovoljne da laptop iz sleep moda pređe u radni režim, eliminišući dugo čekanje na pokretanje računara. Uz sve to, u standby režimu nova K serija može ostati čak do dve nedelje.

Ekskluzivne mogućnosti kao dokaz brige o korisnicima

Nastavljajući ASUS-ovu tradiciju pravljenja bogato opremljenih laptopova, nova K serija stiže sa punim spektrom ASUS tehnologija. Najzanimljivije su svakako IceCool, koja obezbeđuje da oslonac za dlanove bude prijatno hladan i nakon dugotrajne upotrebe, i SuperBatt koja utrostručuje broj mogućih ciklusa punjenja i pražnjenja baterije, u odnosu na standardne laptopove. Tačped je značajno uvećan, što omogućava precizniju kontrolu i olakšava upotrebu gestova sa više prstiju. Čiklet tastatura je dodatno ojačana, pa je sada osećaj pri kucanju još bolji. Sve ovo doprinosi vrhunskom korisničkom iskustvu, do sada nedostupnom u ovom tržišnom segmentu.

2 thoughts on “ASUS predstavlja unapređenu K seriju laptopova

  1. Vukoslav Ilic

    Sta reci, ASUS je za moj pojam jedna od najboljih proizvodjaca, Ja licno posedujem LAPTOP ASUS X51R MONITOR VW193 i u buduce cu uvek kupovati ASUS-ove proizvode.

    Najtoplija preporuka.

    Pozdrav V.Ilic

Leave a Reply