asus1
Google Android · Notebook-Netbook

ASUS Transformer TF101 update donosi Android 4 Ice Cream Sandwich

Iako ne prestaje sa inovacijama i predstavljanjem novih proizvoda, ASUS posebnu pažnju posvećuje i postojećim korisnicima, kroz stalno unapređenje proizvoda koji su već na tržištu. Veliki korak u tom smeru je i najnoviji update za ASUS Transformer TF101 tablet, koji donosi Android 4 Ice Cream Sandwich.

Brojna unapređenja


Poboljšanja koja donosi Android 4 ISC su vidljiva na svakom koraku. ASUS Transformer TF101 sa ICS-om radi primetno brže. Animacije i prelaz sa ekrana na ekran su glatkiji, pa je i utisak koji korisnik ima u radu mnogo bolji.
Android 4 donosi opciju lakog kreiranja foldera na početnom ekranu, jednostavnim prevlačenjem jedne ikone preko druge. Na taj način početni ekran može sadržavati mnogo više prečica, uz zadržavanje preglednosti.

ASUS Transformer ima dobru kameru, a uz ICS se ona može i mnogo efikasnije koristiti jer se uključuje jednim potezom, čak i kada je uređaj zaključan.

Android 4 nudi bolje iskorišćenje memorije jer nedavno korišćene aplikacije, koje ostaju aktivne u pozadini i zauzimaju memoriju, možete ugasiti jednostavnim prevlačenjem udesno njihovog umanjenog prikaza u „Recent Apps“ meniju.
Spisak poboljšanja se tu ne završava, a korisnicima će rad olakšati mogućnost podešavanja veličine fonta, lako prebacivanje između mobile i desktop verzija sajtova prilikom surfovanja, jednostavna izrada panoramskih slika…

2 thoughts on “ASUS Transformer TF101 update donosi Android 4 Ice Cream Sandwich

  1. Dušan

    Update za TF101G (tj. transformer sa 3G modulom, onaj koji se prodavao preko VIP-a) još uvek nije objavljen, prema nekim najavama biće postavljen sutra.

  2. vikhiiz

    @Dušan, to sutra je bilo 01.03. Sad je 13.03. i još uvek ništa!
    Na Asus sajtu stoji update za TF101 na ICS ali ne i za TF101g!?
    Pitam se da li bi mogao da se odradi upgrade sa tim FW-om na “G”…?

Leave a Reply