Notebook-Netbook

ASUS W90 laptop dobio CNET-ovu nagradu

ASUS-ov multimedijalni snagator prevazišao sve ostale laptopove u intenzivnim testovima performansi

ASUS, svetski lider na polju pouzdanih ličnih računara*, danas je objavio da je njihov W90 laptop dobio CNET-ovu nagradu “Izbor urednika”. Joshua Goldman, recenzent, rekao je da je ovaj multimedijalni snagator od računara isporučio “igračke performanse koje je teško prestići u svetu prenosnih računara”, ističući da je W90 “prevazišao sve ostale laptopove na testu u procesorski intenzivnim aplikacijama” na testiranju u overklokovanom režimu. Ono što je najimpresivnije je da je W90, koji je ranije postavio rekord u 3Dmark-u 2006 sa 15.000 poena, sada uspeo da postigne sjajnih 161.2 frejmova u sekundi u igri Unreal Tournament 3**.

Pored “igračkih performansi na nivou desktop računara”, Goldman je pohvalio i “veoma dobar raspored konektora” kao i lakoću overklokovanja, opisujući W90 kao “model koji ima procesor koji se praktično trenutno pretvara od brzog u još brži”.

“Masivni 18.4-inčni široki LCD ekran savršen za reprodukciju HD videa u 1080p rezoluciji” bila je još jedna značajna pohvala. Goldman je još napisao i da “igre i filmovi izgledaju neverovatno na ovom panelu i da je osvetljenje više nego adekvatno bez obzira šta je na ekranu”. Recenzent je zaključio da W90 “ima sve što očekujemo, a i više od toga, u svojoj ponudi”.

ASUS W90: Ultimativni multimedijalni laptop
ASUS W90 laptop dizajniran je za korisnike koji preferiraju visoko definisani audio i video. Njegove sirove multimedijalne performanse posledica su dizajna orijentisanog ka zabavi. Zahvaljujući ATI Mobility Radeon™ HD 4870 512MB grafičkim karticama vezanim u ATI® CrossFireX™ sistem, kao i prvom 18.4” ekranu na svetu, W90 obezbeđuje zapanjujuću čistoću slike i neverovatno glatku reprodukciju u punoj HD rezoluciji.

Za efikasni multitasking brine se Intel® Core™2 Duo procesor, a tu su i tri SO-DIMM slota namenjena ugradnji najviše 6 GB memorije, što je još jedan svetski prvenac. Web kamera od dva megapiksela sa autofokusom, mikrofon i 5.1 Altec Lansing zvučnici zaokružuju ovaj savršeni paket za spektakularno uživanje u multimediji.

One thought on “ASUS W90 laptop dobio CNET-ovu nagradu

  1. Dragan

    Nisam imao lično iskustvo da isprobam ovog lepotana, međutim iz svih dosadašnjih opisa koje sam pročitao čini mi se da je mašina predivna.
    Samo kada bi još znali cenu sa PDV-om pa da kažemo onda neku reč o odnosu cene i kvaliteta.

Leave a Reply