Notebook-Netbook

ASUS ZENBOOK predstavlja najtanji Ultrabook na tržištu

ASUS će sa štandom biti prisutan u tržnom centru Ušće, u periodu od 17. do 31. oktobra 2011. godine, gde će za sve ljubitelje multimedije i brzih igrica, organizovati odličnu zabavu uz nove ASUS laptopove. Zakoračite u potpuno novo poglavlje ultra prenosnih računara. ASUS ZENBOOK™ predstavlja najtanji Ultrabook na tržištu i savršen balans elegancije i napredne tehnologije.

Uverite se da priroda i tehnologija mogu biti u odličnom spoju, uz ASUS U43 laptop od bambusa. Složićete se da se zaista radi o jedinstvenom proizvodu, koji ni najzahtevnije korisnike neće ostaviti ravnodušnim. Iskoristite priliku i doživite impresivan 3D video i audio sadržaj. Iskusite kakav je doživljaj igrati na vrhunskom ASUS G74 laptopu i ostaćete bez daha.

Za pravi doživljaj, volan u ruke i osetite brzinu bez ograničenja uz ASUS Lambourghini VX7. Adrenalisko iskustvo nagradite opuštanjem uz fantastičan zvuk nove ASUS N serije, N55 laptopa.

Avantura se ovde ne završava, svi posetioci koji u periodu od 17.-31.10.2011. kupe bilo koji ASUS računar, ostvaruju mogućnost da uživaju u zabavi uz ASUS Transformer. Dovoljno je da posetite ASUS štand u tržnom centru UŠĆE, uz priloženi fiskalni račun, kao dokaz o kupovini, i okušate svoju sreću igranjem igrice upravo na Transformeru. Svakog dana, pet učesnika sa najboljim rezultatima, biće objavljeno na našem štandu i na Facebook strani (www.facebook.com/asus.srbija).

Leave a Reply