Notebook-Netbook

ASUS ZENBOOK u bojama ljubavi

ASUS ZENBOOK™ u romantičnim bojama stiže u pravo vreme, za Dan zaljubljenih. Zahvaljujući Hot Pink i Rose Gold bojama, ZENBOOK™ pokazuje nežnu i senzualnu stranu tehnologije. Novi modeli donose nove boje, ali zadržavaju prepoznatljiv izgled brušenog metala i vrhunske Ultrabook™ specifikacije.

ZENBOOK™ u novim bojama baš na vreme za Dan zaljubljenih

Idući u susret Danu zaljubljenih i nadolazećem proleću, nove boje doprinose obogaćivanju uspešne ASUS-ove serije Ultrabook™ računara. Prestižnu iF nagradu za dizajn za 2012. godinu ZENBOOK™ je osvojio zahvaljujući veoma atraktivnim rešenjima. Sa debljinom koja kreće od samo 3 mm i težinom od 1,1 kg (ZENBOOK™ UX21), ovi laptopovi će vas ostaviti bez daha. Hot Pink i Rose Gold, dve nove boje u ponudi, donose romantični i avanturistički duh, ali zadržavaju odličan kvalitet izrade i moćne komponente, po kojima je ASUS ZENBOOK™ poznat.

Ne morate više brinuti o poklonu

Konačno možete odahnuti i prestati da brinete o poklonu za Dan zaljubljenih. Sa svojim prefinjenim linijama, kućištem od brušenog aluminijuma, ASUS SonicMaster audio podsistemom i vrhunskim komponentama, ZENBOOK™ predstavlja poklon u koji će se draga osoba zaljubiti na prvi pogled.
– Ultrabook™ je registrovani zaštitni znak Intel® korporacije u SAD i drugim državama.

Leave a Reply